FOTO: autorka
Pět ***** může mít i hotel
2. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
5.2.2016 13:36
Připadá mi to jako takový normální hotel pro pracháče, jakých jsou po celém světě tisíce. Mám raději ubytování v malých rodinných penzionech. Majitelé si s vámi sednou večer na terasu, přijdou sousedé, otevře se lahvinka. Kolem jsou stromy, žádné átrium. Klobásky na grilu mohou přijít k chuti spíš než drahé delikatesy. Žádní uřvaní turisté, ale halekání rybářů, co se vracejí do přístavu. Pokoj, který si nemusíte zamykat mi vyhovuje víc, než čipová karta. Když mne ráno přeje pan majitel krásný den, myslí to naprosto upřímně a potěší mě to víc, než číšník, co se klaní až k zemi s nataženou rukou. Nemusím luxusní hotely, už jsem je taky zažil, ale stačilo. Některé zážitky nejsou otázkou peněz. Samozřejmě, každý má jiné priority.
Zdenka Jírová
5.2.2016 00:21
Moc hezky popsaná návštěva v luxusu, kam se nikdy nedostanu. Ale jedno jsem poznala - viděla a jela jsem Atlantik a kousek se na něm i svezla z Francie do Anglie, ale mám "zářez".
Soňa Prachfeldová
4.2.2016 23:20
Je to moc hezké , umíš vše přímo profesionálně popsat a nafotit Vando, moc se mi to líbí a ráda se podívám. Je tolik nádherných míst, které nespatřím na vlastní oči, ale nevadí, jsem takový človíček šťastný doma mezi horami, lesy a rybníky. Musel by mě vytáhnout nějaký princ z pohádky z těch našich pahorkatin a údolíček. A děkuji za tu společnou zastávku :-)
Lidmila Nejedlá
4.2.2016 21:37
Čeká mě pobyt v 5ti hvězdičkovém hotelu na Hluboké. Těším se hlavně na bazén, sauny, snídaně do postele...pak to porovnáme.
Alena Várošová
4.2.2016 21:15
Vando, dobře popsaný článek,krásný ba přímo exkluzivní hotel.V takových hotelech bývají botanické zahrady i aťria,všude luxuas a vodopády.Zažila jsem to jednou v Dominikánské republice i v Egyptě.Ale stejně jsou tam lidé vyšší vrsty krásně oblečení vybraného chování a lidé oblečení stroze,kde dovču odchodí ve dvojích kraťasech a třech trikách.Večer samozřejmě dlouhé kalhoty pánové.A samozřejmě je to o penězích.Když se poštěstí na last jet do takového hotelu za pěkné peníze proč ne,?Ale na druhou stranu proč platit draze skoro stejný hotel,se stejným mořem a skoro stejnými pokoji.?Pěkné video,ale ty příšerné větry,to není nic pro mne.
VANDA Blaškovič
4.2.2016 20:44
Dobrý večer, právě jsem dorazila a mám radost, že vidím uveřejněný článek. Ano, jsem si vědoma, že hotel je luxusní a že se každému nebude zamlouvat k rekreaci. .. ale mně šlo o to, že je snad zajímavé, zde na íčku, poznat a ukázat různé kategorie hotelů. Kanárské ostrovy se s Hvarem nedají moc srovnávat. Jsou naprosto rozdílné. Troufám si říci, že moře na Hvaru je jedinečné. Zase Kanáry oproti Hvaru vynikají perfektními hotely a hotelovými službami. Děkuji za komentáře, děvčata. Ať se Ti Eleno na Hvaru dovolená vydaří. "Pro normálního smrtelníka nenormální" - tato poznámka se týkala těch luxusních vil, které zde nejsou zdokumentovány.
Elena Valeriánová
4.2.2016 20:12
"Pro normálního smrtelníka nenormální. " Jsem normální smrtelník a po tomto ani netoužím. Mám ráda menší hotely. Na Krétě jsme bydleli v malém rodiném hotelu a měli jsme se tam báječně. Takže přečetla jsem si článek, koukla na fotky, ale nenadchlo mě to. Víc mě bavily Tvoje články z Hvaru, letošní dovolená bude právě tam.
Jaroslava Handlová
4.2.2016 19:52
Takový luxus se mi sice moc líbí, ale já ho využívám jen tehdy, když jsem pozvána zdarma v rámci pracovních aktivit. Jinak se spokojím s menšími útulnými hotýlky. Vando, s Tvým popisem, videi i fotkami jsem si připadala jak na úžasné infocestě. Zahrady uvnitř hotelů miluji. Díky.
Marie Magdalena Klosová
4.2.2016 18:20
Václavko,užíváš si,umíš si užívat a já Ti to z celého srdce přeji.Myslím,že na ta místa se nepodívám,tak děkuji za zprostředkování.Dáváme na svých poznávacích cestách přednost malým hotýlkům,které mají sotva dvě hvězdy,ale bývá nám tam domácky pěkně.Už se těším na letní pokračování,tentokráte v Itálii.pa mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA