FOTO: archiv autorky
Můj seniorský život: Být sama sebou
24. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
23.5.2017 18:32
Moc hezky napsané. S citem, otevřeně, upřímně. Přeji vám hodně štěstí a přátel.
Hana Rypáčková
9.5.2017 07:11
Tak jsem se ke článku Jany K. vrátila z opravdového zájmu, protože se mi převrátil život a našla jsem tu ty loňské zbytečné hádanice. Myslím, že jsme jako parta o kus dál a tolerujeme se navzájem. Jak jinak bychom se sem odvážili vstoupit. Odlišné názory nejsou překážkou, ale obohacením. Buď nás utvrdí v našem názoru nebo zviklají naše přesvědčení. Ale bez vášní a napadání.
Alena Várošová
24.6.2016 15:09
Každý si to u sebe i ostatních může zkontrolovat a každý přece víme,jak jsme co hodnotili a koho ,né?
Alena Várošová
24.6.2016 14:30
Asi bych to neřešila, skoro každý si dával ke svému článku,hvězdičky když dostal nižší hodnocení,co jsem si všimla. aby se mu spravil průměr..Jinak by patřil k těm nejhorším pisatelům..Taky jsem dala 1*proč se k tomu nepřiznat ?..Nechci nějak vstupovat do příspěvků Vandy a Jitky,ale potvrzuji,že paní Kollínová mě taky pěkně jednohvězdičkovala.Asi nemá ráda úspěšné,spokojené a krásné ženy.Vanda psala jen o notorických mínusářích,kzeré se po zveřejnění objevili u jejich článků a paní Kollínová tak figuruje taky u každého článku.Tak to tedy není jistě náhoda jak p.Štorch,Šorejsová a Králová.To jen na vysvětlenou pro ostatní.Každý si to ostatních.Tady tím se ukázalo kdo je kdo a kdo kam patří.Myslím,že takové napadání a chování dospělých není vhodné ,ale zastávat se někoho,kde je to viditelné a průkazné,není na místě ..Hezký den
Elena Valeriánová
23.6.2016 22:30
Psaní článků a vkládání fotek na i60 beru jako příjemnou zábavu a ne práci. Je to o radosti podělit se se svým zážitkem, pocitem. Beru to tak i u receptů, protože ráda vařím a ráda zkouším něco nového. Do odborných článků se nepouštím, to už je práce.
VANDA Blaškovič
23.6.2016 18:49
Pokud paní pode mnou mluví také o svém manželovi, že si dával 5* ke svým článkům, je to v pořádku. A to ani neměl čtyři notorické mínusaře jako já !!
Asi již tušíte, že proti takové přesile notorických mínusářů jsem neměla šanci nikdy uspět a proto jsem občas nevydržela a „zabojovala“ proti nim vlastními zbraněmi ve formě hvězdiček na podporu hodnocení „kvality“ vlastního článku.
Věnovala jsem totiž článkům a fotografiím na íčku příliš mnoho času a energie, nežli bych mohla jen tak přihlížet a nechat svojí práci degradovat záměrně a systematicky nenávistnými lidmi.. Mockrát diskutující na chatu odsuzovali nototrické mínusáře, že by se jich nyní zastávali ?...:)) jo,jo...:)) žijme přítomností..:)))
VANDA Blaškovič
23.6.2016 13:22
Paní Kolinová, docela jste mne vystrašila, že jsem si popletla jména...Ale ne, pokud jste Jana Kollinová, tak ty 1* zřejmě přicházely permanentně od vás. Pokud ne, tak se omlouvám. Myslím, že se ozou i jiná děvčata.... Nevím. Jsem na jachtě a vypadává mi tu internet, tak končím. Dát příležitostně 1* je normální, je to hra, ale dávat1* systematicky u všech hodnocení, to je již na pováženou...pokud se mýlím, jak píši, veliká omluva!! A byla bych opravdu ráda, kdybych se u vás mýlila.
VANDA Blaškovič
23.6.2016 08:21
...Paní Kollinová, vůbec vás neznám, ale donutila jste mne, abych se podívala na váš profil. Vy víte proč...:)) Prý jste puntíčkářka, pro mne hvězdičkářka...)) Doporučuji, vykašlete se ne mne! Určitě vám moje články a fotografie nepřispívají k vašemu psychickému zdraví.
Neničte si svůj křehký seniorský život vlastním negativním postojem ke mně, k druhým. Děkuji. Vanda.
Helenka Vambleki
2.2.2016 22:37
Jani, vítám mezi seniory, kteří vědí, co chtějí a rozhodně se nenudí
Alena Tollarová
28.1.2016 12:47
On někdo řekne, že každý má život takový, jaký si ho udělá. Ale není to pravda, těch, kdo to tak opravdu má, myslím mnoho není. Většinou náš život řídí určité okolnosti a my si vybírat nemůžeme. Proto okamžik, kdy opravdu můžeme začít dělat to co nás těší, je třeba chytit a nepustit. Vy jste to, paní Jano dokázala a přeji Vám hodně sluníčkových dní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA