FOTO: archiv autorky
Babiččin tažený štrůdl
27. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Onderková
1.3.2016 12:19
Také ho dělám a je velice výborný a šťavnatý, Když byli doma děti, tak byl snědený okamžitě :)
Hana Rypáčková
29.1.2016 18:10
Taky mám tažený od bbičky a mamky, ale nejsem tak šikovná a dělají se mi díry, ty pak zalepuji kousky a můj závin je záplatovaný...
Helena Hejduková
29.1.2016 12:30
Paní Květo, děkuji Vám za skvělou radu, dávat recepty do chatu, ráda se se svými recepty podělím. Pečení je totiž ne koníček, ale KŮŇ a to hodně velký.peču sice trošku pro sebe, ale spíš pro známé. Na svém profilu jsem si založila galerii mého pečení, je to taková malá ukázka co všechno tak asi peču. Zkouším ráda nové recepty, ale i díky tak trošku dlouholeté praxe a i zkušenosti vymýšlím i nové. Na chat určitě zabrousím a dám tipy na pečení. Je mi jasné, že tam chodí hodně zkušených hospodyněk, ale vyměnit si zkušenosti a recepty, získat další inspiraci nikdy není na škodu.
Alena Várošová
29.1.2016 11:13
Taky si vzpomínám,že toto těsto připravovala moje babička,pak i moje maminka.Já jsem jej taky dělávala.A teď mnoho z nás z nedostatku času,nebo jak já z pohodlnosti kupuje lístové těsto.Nebo dělá nějaké jiné,co není na příoravu náročné.Navnadila jste mne a znovu jej zkusím udělat.Děkuji paní Helenko.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.1.2016 08:52
Tažený štrůdl dělala moje maminka, já ho dělám z kupovaného těsta. Z důvodu nedostatku času.
Lenka Hudečková
29.1.2016 07:01
Jojo, moje mamka také dělávala sama, ale je to opravdu hodně pracné. Když se mi znelíbí listové těsto, dělám jiné. Také je rychlé, chutné a zcela jinak se s ním pracuje než s tímto. Někdy ho přidám do "receptů" :-) A Vám, Helenko děkujeme ♥
Květoslava HOUDKOVÁ
29.1.2016 00:24
Paní Helenko-dík za recept. Až zase budete mít něco rychlého, dobrého, dejte do rubriky Chat/recepty, lépe to najdeme - dík
Jiřina Pilátová
28.1.2016 23:04
Moje teta jej dávala na nějakou dobu - to těsto pod nahřátý kastrol.Býval výborný!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA