Babiččin tažený štrůdl
FOTO: archiv autorky

Babiččin tažený štrůdl

27. 1. 2016
gastronomie recepty
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danuše Onderková
Také ho dělám a je velice výborný a šťavnatý, Když byli doma děti, tak byl snědený okamžitě :)
Jana Šenbergerová
Mňam! Ve vaší fotogalerii jsem si pěkně pochutnala. Díky! :-)
Hana Rypáčková
Taky mám tažený od bbičky a mamky, ale nejsem tak šikovná a dělají se mi díry, ty pak zalepuji kousky a můj závin je záplatovaný...
Helena Hejduková
Paní Květo, děkuji Vám za skvělou radu, dávat recepty do chatu, ráda se se svými recepty podělím. Pečení je totiž ne koníček, ale KŮŇ a to hodně velký.peču sice trošku pro sebe, ale spíš pro známé. Na svém profilu jsem si založila galerii mého pečení, je to taková malá ukázka co všechno tak asi peču. Zkouším ráda nové recepty, ale i díky tak trošku dlouholeté praxe a i zkušenosti vymýšlím i nové. Na chat určitě zabrousím a dám tipy na pečení. Je mi jasné, že tam chodí hodně zkušených hospodyněk, ale vyměnit si zkušenosti a recepty, získat další inspiraci nikdy není na škodu.
Alena Várošová
Taky si vzpomínám,že toto těsto připravovala moje babička,pak i moje maminka.Já jsem jej taky dělávala.A teď mnoho z nás z nedostatku času,nebo jak já z pohodlnosti kupuje lístové těsto.Nebo dělá nějaké jiné,co není na příoravu náročné.Navnadila jste mne a znovu jej zkusím udělat.Děkuji paní Helenko.
Jarmila Komberec Jakubcová
Tažený štrůdl dělala moje maminka, já ho dělám z kupovaného těsta. Z důvodu nedostatku času.
Lenka Hudečková
Jojo, moje mamka také dělávala sama, ale je to opravdu hodně pracné. Když se mi znelíbí listové těsto, dělám jiné. Také je rychlé, chutné a zcela jinak se s ním pracuje než s tímto. Někdy ho přidám do "receptů" :-) A Vám, Helenko děkujeme ♥
Květoslava HOUDKOVÁ
Paní Helenko-dík za recept. Až zase budete mít něco rychlého, dobrého, dejte do rubriky Chat/recepty, lépe to najdeme - dík
Jiřina Pilátová
Moje teta jej dávala na nějakou dobu - to těsto pod nahřátý kastrol.Býval výborný!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%