Dědova zelňačka
FOTO: archiv autora

Dědova zelňačka

28. 1. 2016
gastronomie recepty
Hodnocení:
(4.3 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Děláme hodně zelňačku,ale jíšku nedávám.Zakverlám tam mouku se šlehačkou a dávám hodně zeleniny,ne mražené.Klobása a houby jsou nesdílnou součástí této vitamínové bomby..Kurkumu tady nedávám,ale vyzkoušet se přeci může vše.Dělám vše podle oka.Díky.
Jarmila Komberec Jakubcová
Zajímavý recept, tak jsem ještě zelňačku nedělala, překvapila mi ta kurkuma. Ale zkusím to bez ní. Dík za recept

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%