Ilustrační foto: pixabay.com
Můj životní příběh: Setkala jsem se s tajemnem
2. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
2.12.2016 01:14
Věřím Vám, jak jste prožívala ztrátu syna. Mojí dceři zemřel náhle manžel, když byly jejich vytouženému synkovi 4 měsíce. Prožívala jsem to s dcerou. O té druhé Vaší mystické zkušenosti - zažila jsem něco podobného po náhlé smrti svého tatínka. Napsala jsem na íčko o tom článek : Tatínek se přišel rozloučit. Pevně tomu věřím.
Alena Várošová
28.6.2016 13:13
P.Kollínová ,pokud to bylo tak,nemám důvod Vám nevěřit.Stát se to může ,takže je to vysvětleno.Děkuji,že jste napsala hezký den.
Alena Várošová
4.3.2016 13:04
Naděnko,děkuji Vám za Vaše vroucí,milá a vstřícná slova.Člověk je silný tvor a musí překonat i tak bolestné překážky,jaký mu život připravil.nadi koukněte na můj článek Zavražděná profesovka smrt za smrt,určitě si tu afíru budete pamatovat.To jste asi půsovila ještě v Mohelce.Děkuji.
Naďa Pokorová
4.3.2016 10:39
Paní Alenko, nedokázala jsem okamžitě po přečtení Vašeho článku reagovat.Je to tak bolestné a citlivé téma. Máte můj hluboký obdiv, člověk se musí až divit co snese a vydrží. Ztráta dítěte je to nejhroznější utrpení se kterým se matka má vyrovnat. Máte v sobě ohromnou vnitřní sílu a moc vám přeji hodně radosti a spokojenosti v životě.
Jiří Libánský
5.2.2016 23:31
Časem poznáte, že všechno, co se stane, je to nejlepší, co se v tu určitou chvíli stát může. Často se stane, že velká tragedie prostě nemá lepší řešení a protože to netušíme, ptáme se: proč?
Alena Várošová
5.2.2016 20:37
Jani, ne není to moje foto.To musím poděkovat redakci,jakou mi dala na titulní stránku fantastickou,tajemnou fotografii.
Alena Várošová
5.2.2016 11:52
Vando,Magdalen,Soňo a Jitko opět děkuji za krásná slova soucitu a pochopení.Potěšilo mne,že i některá děvčata,které se nikdy k mým příspěvkům nevyjadřovala mi napsala a píši to upřímně,ony vědí kterých se to týká..Nikdy bych nikomu nepřála,aby jste museli prožít to co já.Vím nejsem sama,neštěstí nechodí po horách,ale po lidech.Chtěla bych a přála bych si,aby všchni starší lidé tady na íčku měli k sobě blíž,radovali se z cestopisů,z různých životních článků,básní,krásných fotek, viideí,kterémi se prezentují a nezáviděli si a nedělali si naschváli.To k ničemu nevede a jsme tady na tom světě jako na návštěvě.
Soňa Prachfeldová
4.2.2016 23:35
Aleno, patříš k lidičkám na íčku, kteří se mi nesmazatelně vryli do paměti. A vím proč. Máš velké srdce plné lásky , umíš přes bolesti jít dál a moc Ti fandím !
Marie Magdalena Klosová
4.2.2016 23:31
Chápu Vás,Aleno.Jste statečná.S odchodem nejbližších je těžké se vypořádat.Spíše se s tím musíme naučit žít.Ale nemělo by nám to ubírat odvahu do dalšího života.Vy jste to dokázala.Ať každý další únor je k Vám milosrdnější.
VANDA Blaškovič
4.2.2016 21:20
Aleno, představuji si Tě, jak sedíš a píšeš…. Tebe osud donutil být statečnou, překonat tu nesnesitelnou bolest a žít dál…. Ty máš žít pro koho a víš jak žít. Dokázala jsi to a nezanevřela jsi na lidi ani svět . Máš můj tichý obdiv. Pokračuj....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA