Jak jsem se učila být samostatná aneb Jedna etapa mého života
Ilustrační foto: Pixabay

Jak jsem se učila být samostatná aneb Jedna etapa mého života

28. 6. 2021

Je to již mnoho let, kdy jsem zjistila, že v manželství žijeme vlastně ve třech, s tím, že radovánky jsou určeny jen pro dva a já do té dvojice nepatřím. V první chvíli mne popadl děsný vztek, že jsem za blba, že se se mnou nejedná na rovinu.

Můj příběh vztahy a sex životní postoj
Hodnocení:
(5 b. / 42 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
5*...sqělý přístup k životu!!!
Zuzana Pivcová
Velmi pěkné, i to "krizové" řešení!!
Věra Kotýnková
Děkuji za hezký příběh.Začala jsem cestovat "single" díky mé mamince.V devatenácti mi laskavě, s úsměvem, řekla - už jsi velká, nemůžeš pořád s námi jezdit. Tenkrát mě to nepříjemně překvapilo, ale až s odstupem let mi došlo, že chtěla, abych si našla chlapce.Sice se tak nestalo, ale všechny ty dovolené s CKM byly úžasné. Při první cestě vlakem do Rumunska jsem poznala partu dobrých lidí už na nádraží v Praze, podruhé jsem se přidala v Zuberci k zájezdu skvělých turistů z Mladé Boleslavi.Běhali jsme týden v pláštěnkách po uplakaných Tatrách. I na třetí cestě po SSSR se sešla výborná parta. Pak, až doma, jsem poznala svého budoucího muže. A byl konec s cestováním ....
Elena Valeriánová
Váš příběh se mi moc líbí i jeho závěr. Přeji Vám vše dobré a krásné. ***** nemohu a nechci jinak
Helena Votíková
Děkuji všem za "psaníčka". Jste super a jsem ráda, že jsem našla i60.
Olga Štolbová
Ahoj Heleno, obdivuju a fandím. Jsem sama už dlouho a ráda, ale do ciziny bych se sama nevydala. Život ve dvou si užívej jak nejlépe umíš. Prima napsané...*****
Soňa Prachfeldová
Paní Heleno, posunulo Vás to hodně vysoko a přeji Vám moc hezký život !
Naděžda Špásová
Hezky napsané. Kdysi jsem také byla samostatná, ale už 38 let si dovolenou sama neumím představit a zatím mi to vyhovuje. Je dobře, Heleno, že už jste na to zase dva a držím palce, ať to tak zůstane. Mějte se krásně.
Zdenka Jírová
Já si své "ego" zvyšovala po rozvodu v Mariánských Lázních a ze smutné paní se vrátila docela sebevědomá žena. Chce to jen odvahu začít znovu.
Eva Mužíková
Helenko, obdivuji Vás - vyrazit do neznámé země a ještě se projíždět autem podél skal. Já jsem po rozvodu nedostala odvahu začít nový vztah, " singl" život mi ale vyhovuje. Užívejte si nového vztahu plnými doušky....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%