FOTO: archiv autorky
Můj seniorský život: Slovem i obrazem
1. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
3.2.2016 12:00
Růženko,jedním svlovem OBDIVUJI.Obdivuji Vaše ruční práce,Vaši tvořivost,Vaše nadání k pečení dortů,Vaši aktivitu.Z vás by si mnozí mohli vztít příklad např.Já
Hana Rypáčková
3.2.2016 11:55
Růženko, díky za povídání.Ta vnoučata ale poporostla! Jsi velmi statečná, můžeš být pro druhé vzorem.Šikovná jsi na všechno a tak pracovitá...Vlastně jsem se od tebe učila dělat ruličky.Možná, že i to háčkování jsi mi našeptala. Jsem ráda, že jsi tady s námi.
Helenka Vambleki
3.2.2016 11:32
Růženko, jsem ráda, že se známe, že se potkáváme. Dovedeš rozdávat dobrou náladu i své výrobky z lásky. Zůstaň ještě dlouho plna elánu. Těším se na další shledání!
Zuzana Pivcová
3.2.2016 10:53
Růženko, jsi člověk, který navzdory všem trablům, které Tě potkaly, ještě dokáže dát víru a optimismus dalším. Jsi obdivuhodná a skromná a pro mě člověk na svém místě. To se opravdu jen tak nepodaří, někoho takového poznat.
Dana Kolářová
3.2.2016 10:44
Na zdraví Růženko a elán v seniorském životě ať neubývá. Moc ráda jsem si připomněla kouzelné fotografie o všech tvých aktivitách. Les a příroda to jistí, viď. Děkuji za slovo i obraz. Přeji Ti pohodové čekání na jaro.
Naděžda Špásová
3.2.2016 10:25
Růženko, také jsem v invalidním důchodu. Pokud budete mít invalidní důchod vyšší, než starobní, tak vám ho nechají. V 65 letech to přechází automaticky do starobního. Já to tak mám. No uvidíte. Podle fotek nezahálíte, jste činorodá a šikovná, moc se mi líbily houby, taky jsem houbařka. Přeji vám, ať vám to vydrží ještě hodně let.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA