FOTO: autorka
Štrůdl trochu jinak
1. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Valachovičová
25.2.2016 14:35
Tento recept používám už hodně let a štrůdl nám moc chutná. Myslím, že ho udělám na víkend.
Blanka Hlobilová
3.2.2016 13:59
Už jsem si recept napsala a udělám. V sobotu byl štrůdl z listového těsta. Budou mít doma změnu. Děkuji.
Eva Mužíková
2.2.2016 18:35
Tak jsem Naďko upekla.... hned jsem o dva, ještě teplé přišla. Syn se tu stavil po cestě z práce a zajásal.... no, ještě nevolal, doufám že bude tak dobrý, jak vypadá. Dělalo se mi s tím těstem fajnově...
Lenka Hudečková
2.2.2016 15:25
Těsto znám a právě jsem ho udělala, Jiřík mi nastrouhal jablíčka a půjdu na to .-)
Marie Novotná
1.2.2016 19:50
Recept je Ok.Slyšela jsem,že RUM je pro chuť a rumová trest na vůni.Tak proč nedat obojí. :-) :-) :-)
Eva Mužíková
1.2.2016 19:41
Tak jsem si koupila tvaroh a jdu namočit ty rozinky do zbytku rumu, který doma mám....
Naděžda Špásová
1.2.2016 17:34
Moc děkuju za příspěvky. Radku, zbyl kousek, vy se v kuchyni určitě neztratíte. Rum tu někde mám, ale nenapadlo mě, rozinky namočit. Člověk se pořád učí.
Elena Valeriánová
1.2.2016 17:22
Dobrých receptů není nikdy dost. Určitě vyzkouším, taky použiju rum.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA