FOTO: autorka
Také něco sbíráte?
2. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
3.2.2016 12:35
Pěkná sbírka aní Hano.Ta titulní fotografie je kouzelná.Dělejte to co Vás baví a kochejte se Vaší vzácnou sbírkou,ať Vám přináší jenom radost.Pěkné.
Jana Slavíková
3.2.2016 09:57
Sbírala jsem leccos - písničkové texty, citáty, hrníčky a vázičky z růžového porcelánu, panáky a magnetky z cest. Panenky Barbie mě samozřejmě minuly, moji dceru také a téměř dvouletá vnučka má zatím raději dřevěné kostky. A ke sbírce paní Hany mám jen poznámku - všechno, co nám dělá radost, je důležité a potřebné. Ať vám vaše Barbie dělají radost ještě dlouho.
Alena Tollarová
3.2.2016 07:51
Ani já jsem o sběratelských barbínách neměla ani potuchy. Je to zajímavé. Já jsem ji nikdy neměla, ale s tříletou vnučkou mě to nejspíš čeká. Zatím od ježíška chtěla Mášenku, což mi přijde podobná příšerka jako jak píše Jarmila monster ... :)
Lenka Hudečková
3.2.2016 07:05
Od mládí sbírám citáty, dlouhé roky jsem sbírala kalendáříky a posledních 5,5 roku sbíráme s miláčkem magnetky z cest, také zvonečky, ale ty spíš odtud, kde nemají magnetku. :-)
Zdenka Jírová
3.2.2016 00:22
Panenky nesbírám, ale schovala jsem nejmilejší svou panenku až do dospělosti, kdy si s ní hrály ještě moje dcery a obě dcery mají také schovanou svou nejmilejší panenku na památku. Nemám místo pro sbírku něčeho objemnějšího, ale sbírám citáty slavných. Ty místo nezaberou a mám už jich více než 100.
Jiří Libánský
2.2.2016 20:55
Přijde pán do obchodu a ptá se: „Za kolik máte panenku Barbie?”
„Kterou máte namysli? Máme Barbie jede na dovolenou za 500 Kč, Barbie uklízí za 550 Kč, Barbie v koupelně za 600 Kč a Rozvedená Barbie za 4500 Kč.”
To muže zarazí a ptá se: „Proč je Rozvedená Barbie tak drahá?”
Prodavačka poskytne zasvěcenou odpověď: „Protože k Rozvedené Barbii patří Kenův dům, Kenovo auto, Kenův bazén...”
Hana Rypáčková
2.2.2016 20:06
Pěkné a zajímavé.Nepodporovala jsem Bárbínky, špatně se na ně šije. Ani je holčičky moc nepřevlékaly . A měly i Kena- dělali společně rodiče větším panenkám.Děti mají jinou představivost. Nejraději měly holčičky velká mimina.
Musí to být hezká sbírka. A pěkně drahá...Kamarádky prababička si ve stáří opravdu hrála s panenkami. Oblékala je a my si s ní na posteli rády hrály-kamarádka ji vlastně hlídala. Beztak dříve babička hlídala ji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA