FOTO: autorka
Procházka s koňmi
2. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
3.2.2016 16:09
Ke koním mám úctu i respekt. Jsou krásní , inteligentní a hrdí. Neměla jsem nikdy příležitost sw k nim více přiblížit, ale mám je ráda. A fotky se Vám povedly jsou pěkné,
Jarmila Komberec Jakubcová
3.2.2016 15:40
Na koních jsem nikdy nejezdila ale moje vnučka tuž to zkouší a moc se jí to líbí. Fotky jsou moc pěkné a tak i povídání.
Jana Šenbergerová
3.2.2016 15:29
Vedle koně si připadám tááákhle malinká, takže respekt a obdiv. A kohout je pěkný frajer. :-)
Elena Valeriánová
3.2.2016 13:37
Má dcera odmalička milovala psy, každý smeták byl pro ní nádherný miláček. Sedmnáctiletá vnučka miluje od malička koně, neštítí se žádné práce kolem koní. Ale má ráda třeba i krávy, říká, že jsou nádherné :-) já mám velmi ráda ptáky. Moc hezký článek.
Eva Mužíková
3.2.2016 12:50
Nadi, jak jsem už psala u fota dne, nádhera - koně i mraky... Moje neteř z Hradce Král. má také dva koně, ustájené u soukromníka. Stojí je to spoustu peněz, času, ale to vše vyváží radost z jízdy, pohlazení a někdy i pádů / to asi moc radostné nebývá/. Tak ať dobře ohřebíte přírůstek..
Alena Vávrová
3.2.2016 12:37
Naďo, LÍBÍ, koníci, krajina i mraky. To všecko i já fotím moc ráda. Doufám, že uvidíme i to hříbátko, co se má teprve narodit.
Alena Várošová
3.2.2016 12:27
Paní Naďo koně jsou krásná,ušlechtilá,noblesní zvířata.Je to krása i starost.Vnuk chodí s holkou a ta se stará také o koně,nejsou ovšem její..Studuje vysokou a ve vloném čase se jim věnuje.Máte krásnéfotky zachycující nejem koně,ale i ty Vaše mráčky.Kohout je skvostný,ale na koně nemá.5*
petr stejskal
3.2.2016 12:19
Nejhezčí pohled na svět je z koňského hřbetu. Sice nevím,kdo to napsal, či jen řekl,ale jistě to byl někdo, kdo koníčky a přírodu měl rád. Nadi, hezké. Je zajímavé,že dnes se koníčkům věnují více dívky než kluci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA