FOTO: ČT; Pavla Tomicová, Alena Mihulová a Klára Melíšková
Seriál České televize přiblíží život po padesátce
2. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladka Steinová
5.2.2016 11:17
omluva, vypadlo mi v textu příjmení Obermannová. Děkuji za pochopení.
Vladka Steinová
5.2.2016 11:16
Rozporuplná autorka paní publikací knihy a zveřejněním svých erotických zážitků s prezidentem V.Havlem.Nedělám si velké iluze o úspěšnosti tohoto seriálu. Ze tří prezentovaných hereček beru 100% A.Mihulovou, p.Tomicová je možná zábavná a legrační, ale měla by se sebou něco dělat, aby nemusela v seriálu Ulice před sebe stále dávat polštářek
Marie Foltýnová
4.2.2016 20:40
My se s manželem díváme denně na Ulici.Hraje tam Pavla Tomicová.Ta je jedinečná.Holky 50-60- 70 Na to nesmíme myslet.Dokud nohy běhají a nic nebolí.Tak si nepřipouštím léta.Ale bude hůř.Nechci na to myslet .Dost na tom bude ,až to jednou příjde.Na seriál se ráda podívám.
Eva Balúchová
4.2.2016 19:54
Taky se určitě na seriál podívám,ale nemusím scénáristku.Téma je to zajímavé,uvidíme co z toho udělá.
Marie Magdalena Klosová
4.2.2016 18:39
Když koukám na svou fotku z oslavy padesátin,tak vůbec nevěřím,že už mi tolik je!Ostatně,nevěřím ani tomu,že už je mi o 16 víc !!!:) mm
Jarmila Komberec Jakubcová
4.2.2016 16:02
Také nejsem přítelkyní seriálů, ale tentokrát udělám výjimku a podívám se.
Libuše Křapová
4.2.2016 15:39
Myslím, že to bude zajímavé i pro nás, co jsme měli padesát už před lety. Proč se vzdávat předem? Záleží na zpracování. Já jsem rozhodně zvědavá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA