Ilustrační foto: Pixabay
Můj seniorský život: Zřejmě jsem mu nepadla do oka
7. 9. 2021Léto budiž pochváleno! Úžasný čas dlouhých, prosluněných dnů, nekonečného pletí záhonů, ale také prázdnin, s nimiž nutně přichází halasný vpád vnoučat do prarodičovských, povětšinu roku poklidných obydlí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
5.2.2016 18:26
Jste odvážná žena . mě by na koně nikdo nedostal, i když je miluji a považuji je za velmi inteligentní zvířata. Maximálně jim dám z ruky mrkev nebo jablíčko. Něco je lépe jen vidět. Jinak to byl veselý článek.
Věra Kmc
5.2.2016 16:53
Jaruško sotva jsem začala číst,hned mne to vtáhlo do děje.Za chvíli jsem se začala smát a smála jsem se dokud jsem článek nedočetla :) Až jsem měla obavy,že přilítne manžel a optá se co že se mi to stalo když vydávám tyhle zvuky! Pokud píšete tímhle stylem všechny články tak už je jdu číst.
Eva Mužíková
5.2.2016 15:58
Jarko, také jsem se moc pobavila z Tvého barvitého líčení. Jak píše Jana, i já píši - jen tak dál.*****
Elena Valeriánová
5.2.2016 15:52
Bezva článek. Smekám před Vaší odvahou, já mám z koní pořádný respekt. Jednou mi moje dvouletá vnučka s údivem položila otázku, jestli se jich bojím. Tehdy měl její táta tři koně, když šla kolem boxů a v dětských kbelíčkách jim nesla trávu, kterou sama natrhala, koně ji okusovali bambulku na čepici. No a na mě šly mrákoty.
Olga Štolbová
5.2.2016 15:21
Ahoj Jarko, vypadá to, že přišla zase jedna správná "baba". Vítej, jdu číst tvůj předchozí příspěvek, jestli je podobný, těším se...*****
Hana Rypáčková
5.2.2016 14:08
Taky dávám za 5. Jako bych tam byla, jak je to barvitě vylíčené. Ale babičky musí něco vydržet. To řekla i má babička , když jsme ji ztratili na sáňkách. Jen mám trochu vždy strach a bez řádné průpravy děti na koně neposadím.Není pád jako pád a z okolí mám smutné zkušenosti z jízdy ve volné přírodě.
Naděžda Špásová
5.2.2016 13:45
Paní Jarko, moc pěkně napsané. Vím přesně o čem píšete. Jezdívali jsme léta na statek s koňmi. Vybrala jsem si takového velkého šedého. Po půl hodině ho vození nějaké baby přestalo bavit a zaparkoval se mnou u zdi, jak byl zvyklý. Ke kroku už ho nedonutilo vůbec nic. Pár dní mi sezení dělalo problém. Zase na druhou stranu máte určitě na co vzpomínat a později jste se tomu při vyprávění určitě zasmála. Přeji vám, Jaroslavo, aby těch pádů bylo co nejméně a krásných zážitků s přeslicemi co nejvíce.
Jana Šenbergerová
5.2.2016 13:37
U mně 1*****. Paní Jaroslavo, jste skvělá vypravěčka. Pište víc, můžete-li.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA