FOTO: autor
Pravé špekáčky, žádné sojáčky
11. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
14.2.2016 03:09
Moc podařený článek. Taky masné výrobky zrovna nemusim, ale nejsem tak zásadová. Co se týče debat s Yorkim bych byla být Vámi opatrnější. Pes si totiž spoustu věcí vysvětluje trochu jinak než člověk. Můj milovaný Bernardýn (ať jeho dušička odpočívá šťastně v psím nebi) kdysi nepochopil na břehu vysvětlení, že ten pán na loďce uprostřed nehází prutem pro jeho pobavení, či že by mu aportoval klacík do vody. Tenkrát se rozhodl vytrestat vetřelce v jeho plavební dráze a ještě k tomu prohnat provokativní kačeny, které se poblíž plácaly. Vrhl se bleskurychle k nebohému rybáři se svými osmdesáti kilogramy a vzedmul mohutné vlny. Otočený pán na loďce, šokovaný náhlou přívalovou vlnou, se přidržoval loďky a vykřikoval něco nesrozumitelného, jako tsunami, kačeny vřískaly a já ječela na břehu. Když se Bernardýnek vrátil z vody a já se mu snažila vyčinit, vypadal schlíple. Ale v jeho očích jsem zahlídla potutelný výraz, že ať si říkám co říkám, to bylo stejně fajn.
Jarmila Peerová
13.2.2016 01:57
Už dlouho jsem se tak pěkně od srdce nezasmála.A protože mám " bujnou " fantazii,úplně jsem tu scénu před uzenářstvím měla před očima....děkuji,vylepšil jste mi pane Lubomíre náladu tímto super příběhem.
VANDA Blaškovič
12.2.2016 13:38
…to jsem se pobavila, nasmála…Luboši, Ty jeden vandrovní šťouro! Kde je přesně ten obchůdek s uzenářskou rozkoší??...:)) A prosím, nelhat, nezatloukat! Apropo, Štěstenky jsou parádní! Line se z nich vůně štěstí jako z tohoto krámečku! Jsi opravdový labužník, Lubomíre, děkuji!
Jitka Chodorová
12.2.2016 08:43
Hezké počteníčko, a je fakt, že i moje chuťové buňky se začaly projevovat. I když uzeniny moc nemusím, maso si dám ráda, ale doplněné zeleninkou a podobně
Pozdravujte vašeho milého pejska, je vidět, že to s vámi umí.
Zuzana Pivcová
11.2.2016 21:39
Tohle milé úsměvné vyprávění znám už z knihy Štěstěnky. Nikdy jsem nebyla velký masožravec, ale nyní už ho nejím takřka vůbec. Se psy a kočkami to je jiné. Ti setrvávají na své masožravosti a obelstít se nedají. Mají v sobě zakódován pud šelem, které loví z hladu. Pro mě je nejpoučnější ten závěr - nebýt otrokem masa, bez kterého se neobejdu, i když to nějakého dalšího tvora stojí zbytečně život. Cítím se dobře.
Květoslava HOUDKOVÁ
11.2.2016 21:24
Pane Lubomíre, možná jste na dobré cestě si uvědomit, že nejlepší vegetariáns. jídlo je pečený bůček s kůrčičkou - a kousek nechte i pejskovi.
Jana Šenbergerová
11.2.2016 18:57
Moc pěkné počtení. Byla jsem léta laktovegetariánkou, vegetariánkou a nakonec vitariánkou. Nikdy jsem se necítila lépe. Přitom jsem pro rodinu vařila a neměla potřebu sama to jíst. Teď ujíždím nejen na mase, ale i na pečivu, a dobře mi tak. Komu není rady, tomu není pomoci. Ale chutná mi úplně všechno. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA