Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Várošová
13.2.2016 20:01
Jituš a Růženko děkuji za milé komentáře,potěší.
Růžena Antlová
13.2.2016 19:28
Mamince by nikdo 91 roků nehádal a ten dort je nádherný , tak přeji ještě hodně dalších roků ve zdraví !
Jitka Chodorová
13.2.2016 15:18
Alenko, i já se připojuji přáním k narozeninám tvé maminky, je opravdu úžasná,a ty taky, tak vám přeji celé rodině hodně zdravíčka a trochu štěstí k tomu. A´t se s maminkou ještě dlouho radujete.
Alena Várošová
13.2.2016 10:39
Libore,Evi i Naďi děkuji za maminku.Určitě bude ráda,až ji povím,že i neznámí lidé ji přejí vše to nejlepší,dokonce i medvěd.Hezký den.
Naďa Pokorová
13.2.2016 09:13
Paní Alenko, Vaše maminka je úžasná! Gratuluji dodatečně k narozeninám a přeji jí i celé vaší rodině hodně zdraví, pohody a spokojenosti.
Eva Balúchová
13.2.2016 08:55
Ali,jdu sice pozdě,ale úpřimně přeji mamince dobré zdraví a stále takový elán jak jí kouká z očí.A tobě přeji ať máš kořínek po mamince.Když se dívám na fotku s dortem,nevěřila bych,že už má 91.
Libor Farský
12.2.2016 23:22
Alenko, maminka je úžasná, činorodá a půvabná až do pozdního stáří. Ke gratulantům se připojuje dojatý medvěd.
Alena Várošová
12.2.2016 20:57
Děvčata a jirko,moc děkuji za krásná slova patřící své mamince od vás všech..Své mamince to ráda vyřídím i když mi hanácky říká.Ož to neni jak to bévalo, nechcó mě poslóchat nohe.Dort byl opravdu domácí ořechový a kakaový a nebyl tak sladký.Fotky jsem nedělala já,ale žena od synovce,takže nebylo z čeho moc vybírat.Já fotím tak,aby tam bylo všem vidět do obličeje.
Zdenka Jírová
12.2.2016 20:40
Přeji Vaší mamince, aby ve zdraví oslavila 100. narozeniny
ivana kosťunová
12.2.2016 20:04
Maminka je moc sympatická a svěží. Má pravdu. Proč být jen se starými ženskými ?
Načíst starší příspěvky