Ilustrační foto: pixabay.com
Už je to tady
13. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Klosová
29.2.2016 17:48
Alenko,bydlím kousek od vás a ještě jsem i v Roudnici dělala před důchodem.Teď se jen divím,jak jsem všechno stíhala.
Alena Tollarová
23.2.2016 18:59
Přeji Vám, Hanko, která bydlíte kousek ode mě, pohodovou jízdu a ničeho se nebojte. Uvidíte, že pořád budete mít málo času a budete se divit, jak jste to dělala, když jste ještě chodila do práce.
Eva Mužíková
15.2.2016 15:51
Tak Hanko vítejte do toho nového " stavu". Za chvilku Vám, přestože jste si vše hezky naplánovala, nebude čas stačit. Užívejte si plnými doušky.
Hana Klosová
15.2.2016 14:23
Taky zdravím jmenovkyni.Moc se mi líbily modelky.Moc vám to tam slušelo.
Květoslava HOUDKOVÁ
15.2.2016 05:42
Milá Hanko Klos. - na profilu nemáš uvedeno, ale v chatu jsem vyčetla, že žiješ na Ústecku. Kdybys mohla plout po Labi - proti toku - doplula bys -i se kolem(spoluzavazadlem) až k nám do Kostelce nad Labem, přesedla a jela po krásné cyklostezce. Já mám taky kolo/trojkolku, tou cykloztezkou jezdím, aspoň do Brandýsa n.Lab. A vidět "bábu na trojkolce" je pro ostatní cyklisty a bruslaře show !! Najdi si na internetu "Labskou stezku" a pokud zvládneš, vede i do Německa.
Zdenka Jírová
14.2.2016 22:45
Také jsem měla hodně plánů, co budu dělat v důchodu.Jen s jedním problémem jsem nepočítala . se zdravím. Prodělala jsem několik i závažných operací, na dlouhé výlety mohu zapomenout a jsem ráda. když absolvuji 2 hodinovou procházku parkem. O ruční práce, které jsem měla celý život ráda, už není zájem, tak čtu a jsem ráda, že mám internet a íčko a své dvě kočičky, které mi dělají společnost. Nejsem sama, mám několik dobrých přítelkyň a dvě hodné dcery s vnoučaty.
Marie Magdalena Klosová
14.2.2016 20:16
Zdravím jmenovkyni.Příspěvek je pěkný a optimistický.Hlavně se nenechat "spoutat"předsevzetími.Teď si pomalu zvykejte.Náplň pro velkou dovolenou se vystříbří.mm
Zuzana Pivcová
14.2.2016 19:12
Tohle je asi dobrý přístup k odchodu do důchodu. Jít z vlastního rozhodnutí, ale plná optimistických plánů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA