FOTO: autorka
Krásy Turecka
24. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
27.2.2016 19:42
Takže opět milé holky Saši,Soni,Jitko jsem fakt ráda,že si mé blaboly sice pravdivé,někdo přečte.Doufám,že švy se drží pevně a budu vás ráda bavit.Mám různých příhod v rukávě ještě dost.Hezký večer.
Soňa Prachfeldová
27.2.2016 18:29
Alenko tys mi dala, chechtala jsem se a snad mi nepopraskaly nitě na víčkách . Super humorně podané a krásné fotky :-)
Alena Várošová
27.2.2016 12:57
Milé holky Jaruš,Drahuš,Ivuš a Nadi díky za komentáře.Pokud to jde, tak beru každou situaci s humorem a dělám si ze všecho legraci,ale někoho to dokáže vytočit.Ale vždy říkám může být i hůř a jsme lidi,abychom se domluvili.
Naděžda Špásová
27.2.2016 10:31
Aleno, hezky napsané. Asi by mě taky kleplo, ale zbytek jste si užily. Vidíte, ani nevím, že jsem byla v Turecku. Fotky taky pěkné. *****
Drahomíra Stínilová
27.2.2016 00:29
No ještěže jste měly tu slivovici. Fakt, že na ni nedám v takovéhle situaci dopustit. Moc hezký článek i fotografie.
Jaroslava Handlová
26.2.2016 21:49
Je škoda, že ta negativní zkušenost na začátku pobytu vrhá nepříznivé světlo na Turecko jako celek. Smutné je, že se to stalo! Vzaly jste ten úděl s humorem - ono občas se v té chvíli nedá nic jiného dělat. Ale, jak se říká: všechno zlé je pro něco dobré. O to více jste si pak po nápravě jistě cenily dalších dnů pobytu. Turecko má fůru krás. Strašné je však to, že nynější situace s utečenci a islamistickými radikály velmi poškozuje cestovní ruch celkově.
Alena Tollarová
26.2.2016 20:53
Děkuji za vysvětlení. Side není tak velké město jako to na fotkách. My jsme jednou byli skoro vedle hotelu Altincum v hotelu Side Sun Club a moc se nám tam líbilo. Na pláž chodilo hodně českých hostů z Altinca, je oblíbený. Kdyby nebyla taková divná doba, ráda bych tam jela znovu.
Alena Várošová
26.2.2016 20:39
Ne Alenko není to Side.Bydlely jsme v hoteu Altinkum Park..Jeli jsme na výlet do Antálye asi 60 až 70 km,nějaké obchody se zlatem,kůží,potom oběd,pak nás vyvezli úplně nahoru nad Antalyi,kde jsme byli v nějaké jeskyni,také u domorodých lidí co tam žijí v horách,pak autobus zastavil abychom si mohli vyfotografovat město zřejmě Antályi.Nahoře v kopcích jsme viděli nějakou nedokončenou přehradu.Potom dolů do starého města přístuvu,kde jsme obepluli nějaké sklály a zpět na autobus a směs Side,Bylo to celkem náročné na chůzi.Byla jsem i v Alanyi v hotelu Ananas,tak jsme byli někde v Pamukalle u sochy Atatirk,nevím zda to mám dobře napsané,ale to bylo dříve.Ono se to pro nás plete Antalye a Alanye.
Alena Tollarová
26.2.2016 18:53
Takovéto příhody v cestopisech nenajdeme. Na druhou stranu, zase se na ně nejvíc vzpomíná. Mohu se zeptat, co to je za město na fotkách? To přece není Side.
Alena Várošová
26.2.2016 18:34
Milé děvčata děkuji za upřímné příspěvky a ohlasy.Nejsem fotografka jsem laik.Na některé na potrále nemám to jsou profesionálky ve fotografování.Ale každý umíme něco jiného.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA