Krásy Turecka
FOTO: autorka

Krásy Turecka

24. 2. 2016
cestování cestovní kanceláře
Hodnocení:
(4.8 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Takže opět milé holky Saši,Soni,Jitko jsem fakt ráda,že si mé blaboly sice pravdivé,někdo přečte.Doufám,že švy se drží pevně a budu vás ráda bavit.Mám různých příhod v rukávě ještě dost.Hezký večer.
Soňa Prachfeldová
Alenko tys mi dala, chechtala jsem se a snad mi nepopraskaly nitě na víčkách . Super humorně podané a krásné fotky :-)
Alena Várošová
Milé holky Jaruš,Drahuš,Ivuš a Nadi díky za komentáře.Pokud to jde, tak beru každou situaci s humorem a dělám si ze všecho legraci,ale někoho to dokáže vytočit.Ale vždy říkám může být i hůř a jsme lidi,abychom se domluvili.
Naděžda Špásová
Aleno, hezky napsané. Asi by mě taky kleplo, ale zbytek jste si užily. Vidíte, ani nevím, že jsem byla v Turecku. Fotky taky pěkné. *****
Drahomíra Stínilová
No ještěže jste měly tu slivovici. Fakt, že na ni nedám v takovéhle situaci dopustit. Moc hezký článek i fotografie.
Jaroslava Handlová
Je škoda, že ta negativní zkušenost na začátku pobytu vrhá nepříznivé světlo na Turecko jako celek. Smutné je, že se to stalo! Vzaly jste ten úděl s humorem - ono občas se v té chvíli nedá nic jiného dělat. Ale, jak se říká: všechno zlé je pro něco dobré. O to více jste si pak po nápravě jistě cenily dalších dnů pobytu. Turecko má fůru krás. Strašné je však to, že nynější situace s utečenci a islamistickými radikály velmi poškozuje cestovní ruch celkově.
Alena Tollarová
Děkuji za vysvětlení. Side není tak velké město jako to na fotkách. My jsme jednou byli skoro vedle hotelu Altincum v hotelu Side Sun Club a moc se nám tam líbilo. Na pláž chodilo hodně českých hostů z Altinca, je oblíbený. Kdyby nebyla taková divná doba, ráda bych tam jela znovu.
Alena Várošová
Ne Alenko není to Side.Bydlely jsme v hoteu Altinkum Park..Jeli jsme na výlet do Antálye asi 60 až 70 km,nějaké obchody se zlatem,kůží,potom oběd,pak nás vyvezli úplně nahoru nad Antalyi,kde jsme byli v nějaké jeskyni,také u domorodých lidí co tam žijí v horách,pak autobus zastavil abychom si mohli vyfotografovat město zřejmě Antályi.Nahoře v kopcích jsme viděli nějakou nedokončenou přehradu.Potom dolů do starého města přístuvu,kde jsme obepluli nějaké sklály a zpět na autobus a směs Side,Bylo to celkem náročné na chůzi.Byla jsem i v Alanyi v hotelu Ananas,tak jsme byli někde v Pamukalle u sochy Atatirk,nevím zda to mám dobře napsané,ale to bylo dříve.Ono se to pro nás plete Antalye a Alanye.
Alena Tollarová
Takovéto příhody v cestopisech nenajdeme. Na druhou stranu, zase se na ně nejvíc vzpomíná. Mohu se zeptat, co to je za město na fotkách? To přece není Side.
Alena Várošová
Milé děvčata děkuji za upřímné příspěvky a ohlasy.Nejsem fotografka jsem laik.Na některé na potrále nemám to jsou profesionálky ve fotografování.Ale každý umíme něco jiného.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%