FOTO: Oáza
Návrh na třetí setkání přátel i60
14. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
27.2.2016 20:16
Ahoj Majko, Hanko, hlásím Pepu a mě a ještě Mariku , ta by chtěla jednolůžák. Děkuji .
Drahomíra Stínilová
23.2.2016 01:32
Škoda, velmi ráda bych jela. Ve Velkých Losinách jsem ještě nebyla, ale Dlouhé Stráně jsem zažila vloni v létě. A byl to zážitek. Na základě tohoto článku jsem udělala reportáž o tom místě. Bohužel termín od konce května do půli července mi okupuje pravidelně vnučka.
Hana Lafková
20.2.2016 12:55
Ahoj Majko a Hanko, přihlašujeme se na dvoulůžák se Svatkou Burešovou do OÁZY v Loučné nad Desnou. Zdravíme a těšíme se na setkání. Hana Lafková
Hana Práglová
18.2.2016 11:23
Květuško,je to škoda,že nepřijedeš.Ale rozumím tomu.Přejeme ti hezký pobyt v Doksech!!!!
Květoslava HOUDKOVÁ
18.2.2016 05:29
Milé kamarádky, na letošní Setkání nepřijedu - "pachatel se nevrátí na místo činu". Před 2ma roky jsem prožila týden přímo ve Velkých Losinách - hotel Praděd. Tehdy jsem ještě zvládala "provýletovat" okolí - tedy oblast znám. Náhradou mi bude parta v Doksech - přijede nás tam taky hodně, s dalšími se snad uvidím při event. výletech po ČR za manekýnkami. Haničce i Marušce přeji sílu a organizační schopnosti - a všem dohromady prima počasí a družnou zábavu
Jaroslava Handlová
17.2.2016 22:06
Hanko a Majko, mám štěstí! Trefily jste se mi do volného termínu. Ráda uvidím známé (i neznámé) tváře. Přijedu s chutí do OÁZY.
Alena Várošová
17.2.2016 14:26
Objednávat si pobyt u vás Mauško a Hanko nebudu. Pokud bych byla v česku a nebyla v té době na dovče ráda se přijedu jeden den navečer podívat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA