Loučení se štěnátky
FOTO: archiv autorky

Loučení se štěnátky

14. 2. 2016
domácí mazlíčci
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Pane Farský přikládám odkaz na mé webové stránky: http://www.drahokam-holesov.cz/ Se štěňátky práce je, ale je to práce, která mně baví a těší
Hana Rypáčková
To jsou čumáčky...Ale práce je se štěňátky pořádná.
Libor Farský
Aničko, to je překrásné pokoukáníčko. Také bych těžce nesl rozlučku s těmito mazlíčky. Mohla byste uvést adresu Vašich webových stránek? A víte, že o Europasu pro pejsky jsem ještě neslyšel? Zajímalo by mne, je-li i s fotografií, když jsou si tak podobní :-) *****
Alena Várošová
Hezký článek,ale trhalo by mi to srdce dávat pejsky pryč,ale takový je život.Krásná klubíčka.
Marie Foltýnová
Moc hezký článek,obzvláště pro milovníky pejsků.Zrovna takové bílé chlupaté klubíčko,byl náš pejsek Endy.Milovali jsme ho a hýčkali všichni.A on nám to oplácel svoji přítulností a láskou k nám.Měli jsme ho 13 let a on nám odešel.Všichni jsme z toho byli moc smutní a vzpomínáme na něj dodnes.Vždy mám slzy v očích.Byl, jako naše třetí dítě.
Hana Novotná
Moc pěkní mazlíčci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%