FOTO: archiv autorky
Loučení se štěnátky
14. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
12.2.2017 11:41
Boloňský psík byl mým velkým kamarádem, psala jsem o něm v článku :Jak jsem se zamilovala do cizince. S pejsky je život hezčí.
Libor Farský
16.2.2016 11:59
Děkuji, Aničko, se zájmem jsem si Vaše webové stránky prohlédl. Já jsem dosud tuto rasu pejsků neznal.
Alena Tollarová
15.2.2016 22:36
Jsou jako nádherní plyšáčci. Jenže se nedají opřít někde na gauči, ale je s nimi určitě pořádně živo. Tak všichni kluci i holčičko, mějte se krásně a dělejte radost svým páníčkům!
Marie Foltýnová
15.2.2016 21:16
Synova rodina si pořídila před několika lety štěňátko Tibetského Španěla.Je to krásný pejsek.Syn s ním jezdil i na výstavy a získal několik ocenění.Jednou ,bylo to u nás skočil ze zídky ne vysoké tak nešťastně,že si zlomil nožku.Navždy budu slyšet ten bolestný křik.U veterináře na rentgenu zjistil doktor vrozenou vadu ,Kloubní dysplazii.Pejsek Bořík prodělal dvě operace.Dnes už zase běhá jako zběsilý.Synova rodina se schází s majiteli,od kterých pejska mají spolu s dalšími,kteří si od majitelů pejsky pořídili.Získali tak nové přátele.
Zuzana Pivcová
15.2.2016 19:17
Takové pocity asi mívají i další chovatelé, platí to i u "kočkařů", když posílají mláďata z domu. Ano, a často se spřátelí s novými majiteli a o zvířátku vědí i nadále a obě strany mají radost.
Zdenka Jírová
15.2.2016 18:31
Moje dcera má chovnou fenku borderkolii Áju a předloni měla Ája poprvé štěňátka. Prožívala jsem to jak narození vnučky. Bylo jich 5, 4 kluci a 1 slečna. Bylivvšichni roztomilí a také velcí rošťáci . podařili se jim zakrátko zdevastovat skalku na zahradě a přibrali i něco okolo. Umístili se velmi dobře až na jednoho kluka jsou všichni v cizině, kde sklízejí úspěchy. Nejstarší je v Lutyšsku a už dostal ocenění z výstav juniorů. Dcera je se všemi majiteli v kontaktu, dostává jejich fotky, jak rostou. Všem se vede velmi dobře. To mi spadl kámen ze srdce.
Naděžda Špásová
15.2.2016 16:36
Chápu slzy a stesk. Vzhledem k tomu, že milujeme štěňata a pejsky vůbec, nemůžeme mít fenku. Máme dva mrňouse a jsou to naše další dvě děti. Pejskaři určitě chápou. *****
Lenka Hudečková
15.2.2016 16:06
krásná štěňátka...a hezký článek o nich. Děkujeme za seznámení se .-)
Jarmila Komberec Jakubcová
15.2.2016 16:05
Překrásná štěňátka a chápu jak musí být těžké se s nimi loučit. Přeji jim aby měly všichni hodné páníčky a paničky protože ty bílé kuličky jsou jen na mazlení a laskání .Kdybych nebyla tolik na cestách pořídím si také tak něco milého.
Eva Mužíková
15.2.2016 15:42
Paní Anno, to to letí. Znovu jsem se vrátila k prvnímu článku, psaným krátce po narození. Vaše psaní o všem tom kolem mi připomnělo dobu, kdy i já jsem vybírala jména štěňátkům podle abecedy. Mnohdy to je fuška, / třeba od F a G/- ale až tam jsem nedošla. Noví majitelé si stejně někdy dávají jména svá. Tak ať Vás brzy smutnění přejde, určitě jste vybrala pro cvalíky dobré chovatele:))))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA