FOTO: autorka
Labutí příběh
24. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
27.2.2016 19:11
To je hezké. Také pozoruji naše labutě na Labi. Většinou vysedí jen do tří mláďat. Když měly jen jedno mládě a uhynulo, byly strašně smutné.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.2.2016 18:49
Velmi pěkná fotka titulní fotka a i ostatní. Ráda také čtu příběhy z přírody, článek se mi moc líbí.
Jana Šenbergerová
27.2.2016 18:21
Také jezdíme sledovat labutě na jezero. Doufám, že nezačnou hnízdit dřív, než se udělá tepleji, a zase vyvedou krásná mláďata jako loni. Pěkné fotky jste pořídila, potěší nejen oko.
Soňa Prachfeldová
27.2.2016 17:57
Tak ráda čtu o přírodě a jejích obyvatelích. Vím, že v zámeckém parku je rušno, jak na rybníce i mezi stromy, veverky zobají z ruky, už jsem tam párkrát byla s vnučkou. Paní Zdenko přeji krásnou dobu s pozorováním labutí rodinky. Fotky krásné.
Lenka Hudečková
27.2.2016 15:56
To je nádhera, krásný článek a ještě hezčí fotografie. My se u nás takto těšíme na čápi....sledujeme je od příletu až do odletu...už za měsíc by tu mohli být :-)
Alena Várošová
27.2.2016 15:31
Pěkný, krátký výstižný článek paní Zdenko o to jsou Vaše fotky krásnější.5*
Elena Valeriánová
27.2.2016 15:20
Labutě patří mezi mé oblíbence. Ale nesouhlasím s Vámi, že malá labuťátka jsou ošklivá káčátka. I z vašich fotek je vidět pravý opak. Jsem ráda, že je lidé krmí a neubližují jim. Labutí rodiče jsou pečlivými a opatrnými rodiči. Hezky jste to napsala.
Eva Mužíková
27.2.2016 14:44
Zdenko, takové příběhy a fotky mám moc ráda. Tam, kde jsem dříve bydlela jsme měli také stálý pár, hnízdil na ostrůvku uprostřed rybníku. Od prvního vyvedení mladých jsem k rybník chodila každodenně. Hned vedle je chatová osada, tak ani u nás labutě nestrádaly. Tvé fotky jsou opravdu moc hezké, určitě je tam krásně...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA