Ilustrační foto: pixabay.com
Zvládnu každou zákrutu
26. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Lišková
20.2.2018 19:24
Článků je hodně, nelze si vše vybavit, to je paní Jano normální. Děkuji za zájem, snad ještě něco stvořím. Nebude to již čtenářský deník, protože ta pěkná kniha , i bez mého zavinění, vyskakovala v reklamě všude. Na i60 se mi líbí, ale článek jsem přeposlala dcera. Na počítači toho stále moc nezvládám, mám jen základní znalosti. Za měsíc budu končit v práci (dostala jsem padáka), tak bude více času se něco naučit. Plánů mám povícero.
Jana Šenbergerová
20.2.2018 09:00
A teď vidím, že jsem si článek před rokem přečetla. Paměť také nic moc. :-)
Jana Šenbergerová
20.2.2018 08:59
Vidím, že mám ještě větší zpoždění než Elena V. Také jsem článek minula, ale ráda jsem si ho přečetla dnes. I já měla snahu získat řidičák, ale učitel v autoškole měl spadeno na učitele, měl s nimi asi problémy, když chodil sám do školy. Rozhodně jsme si my dva nesedli, takže se automobilizmus nestal mým koníčkem. Přestože jsem testy i jízdy zvládla tak, že nestačil koukat, dobrá řidička ze mě nikdy nebyla. Vynahrazuji si to radostí z jízdy na kole. Také bych si ráda přečetla, jak se vám na íčku líbí po roce.
Elena Valeriánová
26.10.2016 10:43
Milá Věrko, Váš článek mi utekl, měla jsem v době jeho vydání poněkud jiné starosti. Ale dnes jsem si ho velice ráda přečetla. A obdivuji Vaši odvahu přihlásit se do autoškoly. Já jsem ji nikdy nenašla a dost toho lituji. Ale představa, že bych tam narazila na takového nervózu učitele mě přímo děsí. Věrko, určitě jste už pokročila s počítačem a tak se těším na Vaše další příspěvky zde na íčku. Děkuji, za přání k narozeninám.
Věra Lišková
26.6.2016 21:14
Marti, děkuji a ráda přijímám. Řidičák jsem vzdala, mrzí mi to zvláště teď na začátku houbové sezony, ale dobře si pamatuji na ten "strach" a to jsem se ploužila pomalu.
Marta Nosková
26.6.2016 19:44
Protože jsme stejně staré, dovoluji si nabídnout tykání a přivítat Tě Věrko na íčku.
Článek je dobře napsaný, živě jsem si Tě za volantem představovala.
Myslím si, že bys to neměla vzdávat a sehnat si jiného, trpělivějšího a laskavějšího učitele.
Já sama bydlím na vesnici a jsem moc ráda, že se zatím sama dopravím tam, kam potřebuji.
Ale jasně, že rozhodnutí je jen na Tobě. Takže vítej! Marta
Věra Lišková
28.2.2016 08:21
Milí íčkaři ,děkuji za Vaše přivítání. V tak přátelském prostředí se cítím moc fajn.
Ještě mě čeká velký kus práce, abych zvládla počítač tak jako Vy. Zdraví Věra Lišková
Alena Tollarová
27.2.2016 19:57
Paní Věro, vítejte mezi nás. Začala jsem číst o Vaší autoškole a těšila jsem se, že popíšete zdárné ukončení a já napíšu pochvalu. Vy jste to ale vzdala. To je škoda, když už jste našla odvahu začít. Já jsem nikdy nenašla ani tu odvahu a moc mě to mrzí. Pan Jaroslav by zasloužil! Učitel má být trpělivý a ne poděs.
Soňa Prachfeldová
27.2.2016 18:16
Paní Věro roztomile jste popsala své trápení s autoškolou, přímo jsem to viděla jako bakalářský příběh, prostě někdo řídí, někdo ne, ale co na tom táleží, hlavně, že uřídíme svůj život :-) A vítám Vás na íčku !
Naďa Pokorová
27.2.2016 14:58
Paní Věrka mi svým příspěvkem připomněla mé vlastní trápení v autoškole. Asi proto, že jsem kozoroh, jsem se ale nevzdala. Do autoškoly jsem se přihlásila ve svých 54letech, po tom co jsem zůstal sama a v garáži stálo zánovní auto, které žádné z dětí nepotřebovalo. Autoškola navíc vyřešila moje psychické potíže. Nedovolila mi několik týdnů myslet na nic jiného a tím pádem nepropadat smutku po smrti mého manžela.
Při první návštěvě teoretické výuky jsem nabyla dojmu, že to zvládnu. V učebně jsem byla bezkonkurenčně nejstarší, ale plna odhodlání. Problémy přišly při jízdách. Mladá instruktorka autoškoly měla sice trpělivost, ale po několika hodinách, kdy nezaznamenala žádný posun k lepšímu mě předala kolegovi. Ten, rovněž proti mně výrazně mladší, dostal málem infarkt, když mi auto „zdechlo“ přímo v zatáčce v plném provozu. K výraznému posunu došlo, až když se mne ujal nejstarší z instruktorů. Pán již v důchodovém věku měl se mnou svatou trpělivost a dokonce tvrdil, že jízdy se mnou ho těší víc než s mládeží, že si se mnou víc popovídá. Jízdy jsem udělala sice až na potřetí, ale ta radost…! A spokojeně jezdím do teď.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA