Soutěž: Poprvé se svým milým
Ilustrace: pixabay.com

Soutěž: Poprvé se svým milým

6. 3. 2016
láska Můj příběh Soutěž - poprvé
Hodnocení:
(4.5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
To je ale hezké a humorně napsané vzpomínání.Docela si to představuji a musím se smát.
Alena Várošová
Díky Kataríně,Soně a Petrovy za jejich vzpomínky,ale určitě jsme Slovenkám jejich chalány neodvedly,to si myslí ony,šli za hlasem svého srdce.
petr stejskal
Tak ahoj. To povídání je nádherné. A když si k tomu přidám moji představivost, tak to přímo prožívám. Krása mládí a to jemné napětí k tomu přece vždy patřilo. Ali, ještě jednou díky za úsměv.
Soňa Prachfeldová
Bylo to krásné zasnění Alenko, humorné, i když tehdy to byly zřejmě peprné okamžiky. Byla jsem poprvé u rodičů mého chlapce, který měl dovolenku a jeho máti nám ustlala v ledové komoře, ale zato s obrovskými duchnami a já se tak styděla, to jsme spolu ještě nic :-) a tak jsem zaplula do těch duchen celá. Jenže z nás se manželé nestali a přesto bych ho ráda viděla i po těch letech. Byl to krásný kluk !
Katarina Schultzova
U nás sa v tej dobe, keď bola vojenčina hovorilo, že Češky si uchmatli našich najlepších chlapcov.
Alena Várošová
Evi,to byla ta doba vojna ,jak to píše Elenka a Alenka V děkuji.Nemohu psát jen smutné příběhy,jsem ráda,když se lidi smějí a jsou dobře naladěni.Smutku bude vždy dost.
Alena Várošová
Milá Naděnko,Haničko,Alenko a Zuzanko mám radost,že se vám moje skutečná příhoda líbila.Nejsem žádná suprová pisatelka,ale obyčejná žena- venkovanka, ta musí mít obyčejné své příběhy. .Hezký večer
Eva Balúchová
Taky jsme s manželem česko-slovenský pár a může za to vojna.Zážitků máme taky plno,váš je veselý a přeji ať vám to i dál klape.
Zuzana Pivcová
Moc jsem se nasmála. To by byla příhoda do někdejších Bakalářů!
Alena Vávrová
Bylo to tak, že čeští kluci kroutili vojnu na Slovensku a slovenští v Čechách. Tak těch česko-slovenských párů vzniklo mnoho. Nemusím chodit pro příklad daleko - moji 2 bráchové a navíc si namluvili sestry. Alenko, čtivé, humorné - a ta výdrž ;-), to je za 5*****!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%