FOTO: archiv autorky
Soutěž: Poprvé, podruhé, po sté
29. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
1.3.2016 19:22
Ty máš, Hanko, v sobě krásný vztah k dětem celý život. Já bych tohle nezvládla. Když jsme jezdívaly s kolegyní Markétou s dětmi na výměnu do NDR, tak já byla tlumočnice, překladatelka, jednací partnerka Němců, ale ta báječná vedoucí pro děti byla ona.
Hana Rypáčková
1.3.2016 18:36
Aleno, skoro jsi trefila, jen jeden a druhý nad ním- blonďáci. Ale jako babička bych z nich měla radost. Žádní peciválkové. Ti se určitě neztratili..
Jeden na fotce navíc je hajnýho synek. Spát chodil domů.Ten u mne Stefan Štacko- neměl přední zuby a když dostal patku chleba od kuchařek na svačinu, musela jsem ho navést, aby se na kuchařku křenil. A dostal krajíc. Je legrační, jak si při vzpomínkách začne mozek všechno vybavovat. Už se těším na další příhody. Vaše.
Lidmila Nejedlá
1.3.2016 15:48
Hanko, umím si Tě živě představit. Obětavou a akční. Moc hezká vzpomínka.
Alena Várošová
1.3.2016 14:33
Hanko, líbí se mi tvůj první odstavec.Pracovat s dětmi je velmi obtížné,ale pěkné vzpomínky zůstávají.
Lenka Hudečková
1.3.2016 13:53
Hanko, hezky napsané "poprvé". Já jsem taky jezdila, ale jen jako instruktorka. Poprvé jsem dostala oddíl nejmladších dětí, z nich jedné ještě nebylo ani 6 let. Ovšem její rodiče odletěli někam do Bulharska a neměli maličkou kam dát, tak ji i se starší (asi o 2 roky) sestrou dali na tábor. Ta malá se stala mým miláčkem a dělala jsem jí mámu. Tenkrát byly tábory na 3 týdny :-). Vedoucí mého oddílu byla Vlaďka a byla moc prima. Před pár lety jsme se po více než 30. ti letech setkaly a obě jsme měly velkou radost :-).
Alena Tollarová
1.3.2016 13:42
První soutěžní vlaštovka popsala svoje táborové poprvé moc hezky. Hanko, byla jsi tenkrát jen o něco mladší kočka než teď. Jestlipak ti dva objímající se rošťáci jsou ti skřítci?
Naděžda Špásová
1.3.2016 13:22
Hanko, pěkný. Taky jsem jezdila jako vedoucí. Bylo to v Plasech a tábor byl v lesích u Střely. První rok jsem měla 6leté holky, byl to očistec. Na ty brigády vzpomínám dodnes. Bezva fotky. *****
Eva Mužíková
1.3.2016 13:05
Hanko, těm malým klukům kouká to uličnictví z očí, věřím, že to byla velká starost. Ale myslím si, že lepší práce, nežli s těmi děvčaty v pubertě. Krásné prostředí, dobrá parta, takže jsi si své " POPRVÉ" jistě užila. Takovou práci nemůže dělat každý, děti jsou velmi kritické, náročné, nevyzpytatelné. Dospělý člověk nese velkou zodpovědnost, chce li svoji roli dělat dobře, je to celodenní zápřah... Smekám před takovými, mezi které jistě patříš i Ty Hanko...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA