Soutěž: Poprvé, aneb v proudu života.
1. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
7.3.2016 00:59
Naděnko, až teď mě teprve napadlo si také zavzpomínat, co všechno bylo poprvé v dětství. Díky *****
Anna Potůčková
6.3.2016 11:11
Ano, spousta článků by se dalo napsat na téma POPRVÉ. Poprvé jsme šli např.do školy, poprvé jsme rodily, poprvé nastupovali do zaměstnání, poprvé něco vyhráli, poprvé jsme platily nějakou pokutu a spousta jiných poprvé nás ještě určitě čeká
Růžena Antlová
5.3.2016 18:36
Nenudila jsem se ,přečetla jsem vaše poprve a přeji aby proud života plynul ve zdraví dál a dál
Naďa Pokorová
4.3.2016 08:43
Paní Naďo, moc mě Váš článek potěšil, pobavil a vyvolal řadu vzpomínek.Děkuji a přeji hodně radosti v životě.
Jaroslava Handlová
3.3.2016 23:39
Toto "poprvé" mě potěšilo a nenudilo. Naďa zvolila podobný přístup k tématu jako já. Jen s tím rozdílem, že já mám několik těch "1." životních událostí teprve ve fázi rozpracování příspěvku. (Teď zvažuji, co si mohu dovolit prozradit a která ta prvenství by se mohly zdát nežádoucími a raději je z počítače vymazat). U Vás, Naďo, oceňuji tu vyváženou správnou míru výběru zajímavých "poprvé".
Alena Várošová
3.3.2016 19:46
ˇPaní Naďo, Vy jste to vzala všechno to Poprve od A až po Z.Ráda jsem si Váš článek přečetla a opravdu jsem se chvílemi bavila.5*
Drahomíra Stínilová
3.3.2016 17:47
Vůbec jsem se nenudila při čtení tak vtipného přehledu životních poprvé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA