Soutěž: Moje poprvé trochu jinak
FOTO: autorka

Soutěž: Moje poprvé trochu jinak

4. 3. 2016
Můj příběh Soutěž - poprvé
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
mmmmm
Eva Mužíková
Děkuji děvčata za reakci.. Alenko, já se přiznám, že toto video je jedno z mých velice oblíbených, jaksi mne nabíjí, stále na ty mrňousky vzpomínám..
Alena Tollarová
Evo, vrátila jsem se k Tvému videu několikrát. Nemůžu se nabažit toho radostného skotačení v neuvěřitelném tempu.
Hana Lancová
Skvělá Evička, nádherné video a perfektní hudba. :-)))
Marie Novotná
Práce se zvířaty je krásná a náročná.Sešla jsem se u dobytka s porodem několikrát a pomohla několika telátkům na svět.Zachraňovali jsme nadutou krávu a podobně.Dobře znám ten pocit beznaděje,ale i pocit radosti z nového života.Moc hezky napsané ,,poprvé".
Eva Mužíková
Děkuji vám za hezká slova, která mne vždy potěší...
Růžena Antlová
Krásný příběh a nejvíc se mi líbí jak Bertík v úžasu kouká na to jak jehňátka skotačí .
Drahomíra Stínilová
Krásný článek a obdivuji Vaši odvahu. Mám vzpomínku když jsem byla asi v 10 letech nemocná sama doma a na naši foxteriérku Dášeňku to přišlo. Volala jsem mamince do divadla, ale nemohla, protože měla představení. Jen mi poradila ať zavolám našeho veterináře. Přijel sice, ale já s prvníma musela Dášeňce pomoct, protože si nějak chudinka nevěděla rady. 2 poslední štěňátka se narodila tenkrát mrtvá. Ale zbylo 5 zdravých. Když jsme dávali poslední, hrozně jsem brečela.
Zuzana Pivcová
Už dávno vím, že jsi holka do nepohody, takže tohle mi k Tobě dokonale sedne. Díky.
Marie Magdalena Klosová
Evi,dojemný a krásný příběh.Jiný se od Tebe nedá ani čekat.mm

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%