FOTO: autorka
Soutěž: Moje poprvé trochu jinak
4. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
11.3.2016 11:57
Děkuji děvčata za reakci.. Alenko, já se přiznám, že toto video je jedno z mých velice oblíbených, jaksi mne nabíjí, stále na ty mrňousky vzpomínám..
Alena Tollarová
10.3.2016 19:32
Evo, vrátila jsem se k Tvému videu několikrát. Nemůžu se nabažit toho radostného skotačení v neuvěřitelném tempu.
Marie Novotná
7.3.2016 14:33
Práce se zvířaty je krásná a náročná.Sešla jsem se u dobytka s porodem několikrát a pomohla několika telátkům na svět.Zachraňovali jsme nadutou krávu a podobně.Dobře znám ten pocit beznaděje,ale i pocit radosti z nového života.Moc hezky napsané ,,poprvé".
Růžena Antlová
7.3.2016 07:06
Krásný příběh a nejvíc se mi líbí jak Bertík v úžasu kouká na to jak jehňátka skotačí .
Drahomíra Stínilová
6.3.2016 21:56
Krásný článek a obdivuji Vaši odvahu. Mám vzpomínku když jsem byla asi v 10 letech nemocná sama doma a na naši foxteriérku Dášeňku to přišlo. Volala jsem mamince do divadla, ale nemohla, protože měla představení. Jen mi poradila ať zavolám našeho veterináře. Přijel sice, ale já s prvníma musela Dášeňce pomoct, protože si nějak chudinka nevěděla rady. 2 poslední štěňátka se narodila tenkrát mrtvá. Ale zbylo 5 zdravých. Když jsme dávali poslední, hrozně jsem brečela.
Zuzana Pivcová
6.3.2016 20:50
Už dávno vím, že jsi holka do nepohody, takže tohle mi k Tobě dokonale sedne. Díky.
Marie Magdalena Klosová
6.3.2016 19:54
Evi,dojemný a krásný příběh.Jiný se od Tebe nedá ani čekat.mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA