FOTO: Alena Vávrová
Nepečená velikonoční kuřátka
10. 4. 2022Blíží se Velikonoce a mně to připomnělo, jak jsem jednou úspěšně změnila jeden druh nepečeného vánočního cukroví na jeho velikonoční formu. Pokud máte vnoučata, nebo i mlsné manžely, určitě jim také uděláte radost.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
14.3.2016 09:00
Brusinky a čoko rýži doma nemám, ale ještě dnes koupím. Obrovskou chuť mám už teď. *****
Eva Balúchová
14.3.2016 08:07
Kuřátka jsou nádherná,veselá,ale ten kokos...Přemýšlím čím ho nahradit.Možná jich udělám pár z marcipánu a podle tebe dozdobím.
Dagmar Bartušková
14.3.2016 04:58
Kuřátka jsou k nakousnutí, hned bych se teď, co jsem vstala, do nich pustila. Ale pak ty výčitky! Musí to být kalorická bombička!
Lenka Hudečková
13.3.2016 17:35
Kuřátka vypadají hezky, ale my Velikonoce nijak neslavíme. Když se mi bude chtít, upeču mazance...a tím to asi zvadne...Snažíme se teď nemlsat sladké...
Alena Vávrová
13.3.2016 17:34
O tom vůbec nic nevím, nejsem u PC celý den. To by mi ale redakce asi neodpověděla v tom smyslu. Článek byl ale přístupný na mém profilu, jen jsem s ním již nemohla nakládat. Tak jsem to avizovala na chatu. Ale to je jedno. Mně se kuřátka povedla, zrovna tak, jako měla nevěsta dobrá vánoční kokosová očka. Možná máte doma jen velké teplo :-).
Alena Várošová
13.3.2016 16:56
Alenko jak bych mohla se nepřipokot k pochvale.Krásná,něžná roztomilá jen šup a jsou v kurníku - puse.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA