Naše boxerka IV.
FOTO: autorka

Naše boxerka IV.

8. 3. 2016
domácí mazlíčci Můj příběh
Hodnocení:
(4.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Pejskové jsou drahoušci..
Jarmila Peerová
Tedy Ladynko,Ty jsi velmi šikovná psí holčička,úplně stejně jako babi Jitka.Tak jí pozdravuj a brzy zase napiš...moc pěkné počteníčko....
Soňa Prachfeldová
Jitko, početla jsem si s úsměvem - psí příběhy miluji a když je vypráví Lady, tak dvojnásob. Lady zdraví Tě můj Apollo a Fanča haf !
Olga Štolbová
Ahoj Ladynko a Jíťo, moc hezky se tvé povídání četlo a fotky, které nejspíš vyrobila bábinka, jsou moc, moc pěkné. Tak Lady, pozdravuj všechny psí kamarády a páníčka i bábinku poslouchej a někdy zase něco bábince nadiktuj, ona nám to určitě zase hezky napíše. Mějte se, holky, dobře a přeju zdravíčko a pohodu. *****
Jitka Chodorová
Děkuji všem za komentář,kdo má rád pejsky,ten rozumí mně i Ladyně.
Drahomíra Stínilová
Psy miluji. Od malička u nás na zahradě pobíhal nějaký. Naposledy jsem měla bernardýna Badýnka (75 kg váhy), ale když zemřel, už to nechci znovu zažít. Tu fotku máte nádhernou.
Zdenka Jírová
Boxery miluji, kdysi jsem měla boxera Danilu, o kterém jsem zde napsala i článek. Jsou to neskutečně milí psi, přestože u lidí "neznalých" budí hrůzu.
Alena Várošová
Děkuji Lady a jitušce za článek plný překvapení,ještě že máte obě tolik psích kamarádů a kamarádek.
Zuzana Pivcová
Ještě, že tu Lady máte, jinak bychom se ani nedověděli, co je u vás nového, kdybychom se měli, Jitulko. spoléhat jen na Tebe. :-D
Eva Mužíková
Ahoj Ladynko a Jitko... jen co se ta moje bábinka vymarodí, sedneme si spolu a vytvoříme také nějaké psaní. Musím jí párkrát zapózovat, abych se Ti líbil... Hezky jsi přiblížila ten Tvůj kolektiv, ti mrňouskové jsou zlatouškové k pomazlení...A Chelsea by se mi asi líbila / krom Tebe/ nejvíce... máme podobnou barvu kožíšku - vlastně kecám, ona je smetanová...Tvůj kamarád Bertík

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%