FOTO: autorka
Naše boxerka IV.
8. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Peerová
11.3.2016 20:04
Tedy Ladynko,Ty jsi velmi šikovná psí holčička,úplně stejně jako babi Jitka.Tak jí pozdravuj a brzy zase napiš...moc pěkné počteníčko....
Soňa Prachfeldová
11.3.2016 08:55
Jitko, početla jsem si s úsměvem - psí příběhy miluji a když je vypráví Lady, tak dvojnásob. Lady zdraví Tě můj Apollo a Fanča haf !
Olga Štolbová
11.3.2016 08:54
Ahoj Ladynko a Jíťo, moc hezky se tvé povídání četlo a fotky, které nejspíš vyrobila bábinka, jsou moc, moc pěkné. Tak Lady, pozdravuj všechny psí kamarády a páníčka i bábinku poslouchej a někdy zase něco bábince nadiktuj, ona nám to určitě zase hezky napíše. Mějte se, holky, dobře a přeju zdravíčko a pohodu. *****
Drahomíra Stínilová
11.3.2016 02:02
Psy miluji. Od malička u nás na zahradě pobíhal nějaký. Naposledy jsem měla bernardýna Badýnka (75 kg váhy), ale když zemřel, už to nechci znovu zažít. Tu fotku máte nádhernou.
Zdenka Jírová
11.3.2016 00:40
Boxery miluji, kdysi jsem měla boxera Danilu, o kterém jsem zde napsala i článek. Jsou to neskutečně milí psi, přestože u lidí "neznalých" budí hrůzu.
Alena Várošová
10.3.2016 16:35
Děkuji Lady a jitušce za článek plný překvapení,ještě že máte obě tolik psích kamarádů a kamarádek.
Zuzana Pivcová
10.3.2016 15:00
Ještě, že tu Lady máte, jinak bychom se ani nedověděli, co je u vás nového, kdybychom se měli, Jitulko. spoléhat jen na Tebe. :-D
Eva Mužíková
10.3.2016 14:44
Ahoj Ladynko a Jitko... jen co se ta moje bábinka vymarodí, sedneme si spolu a vytvoříme také nějaké psaní. Musím jí párkrát zapózovat, abych se Ti líbil... Hezky jsi přiblížila ten Tvůj kolektiv, ti mrňouskové jsou zlatouškové k pomazlení...A Chelsea by se mi asi líbila / krom Tebe/ nejvíce... máme podobnou barvu kožíšku - vlastně kecám, ona je smetanová...Tvůj kamarád Bertík
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA