Ilustrační foto: pixabay.com
Mé nostalgické vzpomínky na MDŽ
8. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Onderková
9.3.2019 11:24
Liborku, četla jsem ho poprvé a dojal mne až k slzám. Neme´ěl jsi to v životě lehké, ale zvládl jsi to na jedničku. Promiň, že dávám 5, ale zato jsou to samé *****
Zdenka Jírová
9.3.2019 00:24
Moc mě dojala první část Tvého článku. Vím, jak je to kruté, když jeden z rodičů předčasně odejde a dítěti chybí celý život. Stalo se to mé dceři, manžel náhle zemřel, když měli 4 měsíčního chlapečka, takže můj vnuk nikdy nepoznal svého tatínka. Dnes je mu už 12, ale vidím, jak mu táta chybí právě teď. Další Tvé příhody už byly naštěstí byly veselejší. Připomněly mi další veselé příhody z mého pracoviště, ale ty si nechám na příští rok.
Eva Krausová
8.3.2019 14:56
Libore, tulipány potěšily. Klaním se před Vámi, že jste zvládal život s dvěma chlapci. To je ta "vysoká škola života". Děkuji.
Zdenka Soukupová
8.3.2019 13:02
Libore, krásný, dojemný článek, prostě ze života. Je vidět, že jste silná povaha. Ať vám to vydrží.
Jana Kollinová
8.3.2019 12:52
Borku, článek mě opakovaně oslovil citlivým sdílením smutku, bolesti a radosti z milovaných dětí. Není to poprvé, kdy vzpomínka na Tvoji milovanou Danušku je v příběhu. Stačí si najít příspěvek Zvířata a já - 1. na psí knížku a podívat se na fotografii Danušky se štěnětem Dingem v košíku. Jak krátký čas jste měli vyměřený ve společné cestě životem a jak nekonečná je vzpomínka na milovanou bytost.
Eliška Murasová
8.3.2019 12:12
Libore, díky za krásný, dojemný článek. Muselo to být hodně těžké, ale Tys to zvládl.
Eva Mužíková
8.3.2019 11:58
Děkuji redakci za vydání tohoto článku, který jsem přečetla poprvé. Také si Tě Libore moc vážím.
Jana Šenbergerová
8.3.2019 11:06
Ráda jsem si zopakovala, s kým mám tu čest. A stejně jako minule, děkuji.
Marcela Pivcová
8.3.2019 10:57
Jsem moc ráda za připomínku Liborových vzpomínek, redakci posílám díky za opakované uvedení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA