Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
8.3.2016 09:20
Paní Libuško - dík za informaci o příjezdu/příchodu do té pasáže. Předběžně uvažuji o středě 20. dubna, jízd.řád si najdu. Na Výstavišti v Lysé n.Lab. je každoročně veletrh "Růžová zahrada" a spolu s tím i "SENIOR". Bývá tam výstava prací seniorů (už přes 3000 ks). Pokud jste se ještě nezúčastnili, je-myslím-k přihlášení nejvyšší čas! Inform.: www.vll.cz (přesnější kontakt nemám)
Naďa Pokorová
7.3.2016 11:04
Na takovou výstavu bych se určitě ráda podívala! Pěkné, ale pro mne trochu z ruky. Přeji ať se dál tak daří:-))!
Naděžda Špásová
7.3.2016 10:44
Líbo, krásné výrobky a určitě bych si něco koupila. Do Pardubic jsem jezdívala, takže vím, že jsou trochu dál od nás. Ale jste opravdu moc šikovní senioři. Ať se vám daří. *****
Olga Štolbová
7.3.2016 08:56
Ahoj Libuše, žasnu a tleskám. Tolik krásných věcí, nejraději bych se k vám rozjela a odvezla si toho kufr. Jsou u vás šikovní senioři, možná spíš seniorky.*****
Libuše Bombačová
7.3.2016 07:56
Na výstavu se dostanete od vlakového nebo autobusového nádraží bez přestupu trolejbusem č. 21 na Třídu míru a půjdete asi 150 metrů směrem k Zelené bráně. Pasáž je na pravé straně ulice.
Hana Práglová
6.3.2016 21:13
Libuš,vítám tě mezi námi.Je dobře,že ses přidala.Díky za pozvání,Výrobky i fotky jsou opravdu nádherné!!
ivana kosťunová
6.3.2016 20:26
Jsou to krásné věcičky, nejvíce se milíbí malba na hedvábí a batika africkou hlinkou. Tuto techniku jsem ještě nikde neviděla
Zuzana Pivcová
6.3.2016 20:11
Je to určitě velmi zajímavé. Ale jsem ještě pracující. Sama jsem na ruční práce hrozně nešikovná. O to raději je prohlížím, případně něco koupím jako dárek.
Hana Rypáčková
6.3.2016 20:08
Šikovné ruce, vybrala bych si dárečky. Je to pro mne dost z ruky.
Alena Várošová
6.3.2016 19:18
Paní Libuše jsou to nádherné věcičky a lidičky mají zlaté ruce,jsou šikovní..Moc se mi líbí Vaše fotografie z výstavy pořízené.Líbí se mi batikované šátky na stojanu.Věřím,že každý by si určitě vybral a ne jednu věc.pěkné.
Načíst starší příspěvky