FOTO: archiv autorky
Soutěž: Poprvé v lázních
8. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
10.3.2016 12:48
Pěkný příběh ze života a pak si hoka něco plánuj dopředu.Nikdy moc dopředu neplánuji.Moc krásné fota Aleno děkujte všem svatým,že to dopadlo pro Vás moc dobře.Asi jste byla velmi statečná a nevzdávala to.Jánské Lázně neznám,jen vím,že jsou tam hodně lidé po operacích, nebo hodně postiženi nějakou nevyléčitelnou chorobou.Hodně zdraví!!!
Eva Mužíková
10.3.2016 12:45
Alenko, ani mně nepřipadalo Tvé POPRVÉ nějak dlouhé. Ráda jsem si článek přečetla a znovu říkám jako tenkrát, když jsi se o své nemoci zmínila poprvé - smekám před Tebou. *****
Zuzana Pivcová
10.3.2016 11:46
Je hodně dobře, když člověk přijme nemoc jako posla, který přišel oznámit nějaký průšvih, na který si člověk "zadělal". Nespoléhat se jen na cizí, byť odbornou pomoc, a začít hned sám u sebe, to je ten správný směr. Tys to zvládla výborně a o Tvém přístupu svědčí i tenhle lehkým humorným stylem napsaný článek.
Marie Novotná
10.3.2016 11:38
Zrzečko,to se Ti moc povedlo.Život není péééřííčko a Ty jsi to všechno překonala a nám tady hezky vypověděla a nafotila.Díky.*****
Alena Vávrová
10.3.2016 11:14
Alenko, P-A-R-Á-D-A ! Početla jsem si s velkým zájmem a porozuměním (vím, co je to být téměř nechodící), ale i s nadšením. Také jsem byla před lety POPRVÉ V LÁZNÍCH a zrovna v Jánkách (i když v Jánkách, jako takových, jsem poprvé nebyla). Nad fotografiemi mile známých míst jsem se tetelila. Já tam byla v květnu, ale jen na týden. Děkuji!
Elena Valeriánová
10.3.2016 10:37
Ta naše Zrzka je senzační holka. Dočetla jsem až do konce bezvadně čtivý a svěżí článek. O tom utrpení, které sis prožila na nemocniční posteli píšeš lehce a s humorem. I když to asi veselé nebylo. Ráda jsem Tvoje poprvé přečetla až do konce.
Alena Tollarová
10.3.2016 10:21
Lenko, do toho! Vždyť není nikde psáno, že nemohou přijít příspěvky na stejné téma. A ty naše určitě nebudou stejné. Těším se. A děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA