Soutěž: Poprvé v lázních
FOTO: archiv autorky

Soutěž: Poprvé v lázních

8. 3. 2016
Soutěž - poprvé
Hodnocení:
(4.5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Pěkný příběh ze života a pak si hoka něco plánuj dopředu.Nikdy moc dopředu neplánuji.Moc krásné fota Aleno děkujte všem svatým,že to dopadlo pro Vás moc dobře.Asi jste byla velmi statečná a nevzdávala to.Jánské Lázně neznám,jen vím,že jsou tam hodně lidé po operacích, nebo hodně postiženi nějakou nevyléčitelnou chorobou.Hodně zdraví!!!
Eva Mužíková
Alenko, ani mně nepřipadalo Tvé POPRVÉ nějak dlouhé. Ráda jsem si článek přečetla a znovu říkám jako tenkrát, když jsi se o své nemoci zmínila poprvé - smekám před Tebou. *****
Zuzana Pivcová
Je hodně dobře, když člověk přijme nemoc jako posla, který přišel oznámit nějaký průšvih, na který si člověk "zadělal". Nespoléhat se jen na cizí, byť odbornou pomoc, a začít hned sám u sebe, to je ten správný směr. Tys to zvládla výborně a o Tvém přístupu svědčí i tenhle lehkým humorným stylem napsaný článek.
Marie Novotná
Zrzečko,to se Ti moc povedlo.Život není péééřííčko a Ty jsi to všechno překonala a nám tady hezky vypověděla a nafotila.Díky.*****
Alena Vávrová
Alenko, P-A-R-Á-D-A ! Početla jsem si s velkým zájmem a porozuměním (vím, co je to být téměř nechodící), ale i s nadšením. Také jsem byla před lety POPRVÉ V LÁZNÍCH a zrovna v Jánkách (i když v Jánkách, jako takových, jsem poprvé nebyla). Nad fotografiemi mile známých míst jsem se tetelila. Já tam byla v květnu, ale jen na týden. Děkuji!
Věra Lišková
Alenko, bezvadně napsané poprvé. Plné Tvé pozitivní energie. *****
Elena Valeriánová
Úžasná fotogalerie. *****
Elena Valeriánová
Ta naše Zrzka je senzační holka. Dočetla jsem až do konce bezvadně čtivý a svěżí článek. O tom utrpení, které sis prožila na nemocniční posteli píšeš lehce a s humorem. I když to asi veselé nebylo. Ráda jsem Tvoje poprvé přečetla až do konce.
Dana Kolářová
Hezká fotogalerie doplňuje Poprvé v lázních. Přeji hodně zdraví.
Alena Tollarová
Lenko, do toho! Vždyť není nikde psáno, že nemohou přijít příspěvky na stejné téma. A ty naše určitě nebudou stejné. Těším se. A děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%