FOTO: autorka
Soutěž: Poprvé stará
9. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
13.3.2016 07:31
Napsala jste své Poprvé tak, jak ho cítíte. Já se ještě stará necítím a věkem nejsem, ale třeba na tom budu za pár let stejně jako Vy...
Hana Rypáčková
12.3.2016 22:15
No, stará...Jednou stará to snad skousnu, ale být dvakrát stará...Nevím. hlavně, aby nic nebolelo.
VANDA Blaškovič
12.3.2016 12:54
Hanko, já jsem si toho vědoma. Neznám to, a proto se mi to asi trochu lehce a i malinko nezodpovědně říká. Vážná nemoc je krutá. Ale já jsem spíš myslela takový ten pozitivnější postoj ke stáří. Reagovala jsem i na komentáře. Proč odsuzovat někoho, kdo si stárnutí nepřipouští? To je přeci fajn. Hanko, přeji Vám hodně zdraví a ať to zvládáte. Vím, že máte smysl pro humor a i to léčí....Hezký den!
Hana Šimková
12.3.2016 11:56
Paní Vando, někdy to ovlivnit opravdu nejde, ale já si myslím, že jste ještě docela mladá, tak to neznáte.
VANDA Blaškovič
12.3.2016 08:56
Dobré ráno! Tak takovéto Poprvé zatím ještě neznám.. A že by nám stáří nikdo neodpáral? Jak komu…K někomu ještě ani nedorazilo, jiný je starý naopak třeba ve čtyřiceti…)) Znáte to: Stará mladá…. Čili, na každém se může stáří podepsat jinak. Záleží na zdraví, životním stylu, spokojenosti a prožívání jednotlivce. Přesto si važme toho, co máme. Jak je vidět, i stáří je relativní. Naštěstí máme možnost ho sami ovlivnit do plusu, ale i bohužel do mínusu. To již záleží jen na nás....
Zdenka Jírová
12.3.2016 01:13
Moc zajímavá úvaha, mluvíte mi z duše. Když jsem kdysi ještě v plném pracovním zaměstnání uvažovala o důchodu, těšila jsem se, jak budu mít konečně čas na svoje záliby: zahrádka, chalupa , vnoučátka, ruční práce. Ještě než jsem do důchodu šla, postihla mě artróza nejprve kolena, s kterým jsem musela na operaci, a teď už se přidala i páteř, ramena, ruce. Chalupu jsem musela prodat, nestačila jsem na ni, zůstala jsem sama, odpadla tím pádem i zahrádka, dnes jsem ráda, že zvládnu pár truhlíků na balkoně a o ruční práce není zájem a stejně mi pletení i šití dělá potíže. Naštěstí jsem se naučila ovládat internet, který mám ráda a nahrazuje mi alespoň virtuálně zahradu i to ostatní. Společnost mi dělají dvě kočičky, kterým jsem poskytla domov. Tak ani na to stáří tak nemyslím, musela jsem si najít jiné koníčky.
Hana Šimková
11.3.2016 21:58
Mně ale pravda neporáží, já s ní bojuji statečně, ale nic si nechci zastírat.
Lidmila Nejedlá
11.3.2016 20:21
Dobrá úvaha o něčem tak přirozeném, jako je stárnutí. Já osobně ho nesu statečně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA