Hurá do Doks
9. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
18.3.2016 14:46
Po domluvě s drahou polovičkou bereme místo Housky pěšáky Alenky V. Asi bude záležet i na počasí.
Hana Práglová
17.3.2016 22:51
Pořád nevím,zda budu či nebudu moci jet!! Pokud by to vyšlo,beru vše,co bude možné.K jídlu raději řízek,ale také na tom netrvám.Parník by se mi zamlouval.Ale 100% účast nemohu zatím potvrdit,což mě mrzí.
VANDA Blaškovič
17.3.2016 20:18
Dobrý večer, patřím do skupiny Doksy - možná...)) a tak to je i nadále. Omlouvám se. Se mnou si, vážený organizační týme, nedělejte starosti. Jsem skromná a samozřejmě se o sebe postarám, pokud budu moci přijet. Preferuji rybičku..:)
Radovan Cakl
17.3.2016 19:50
POZOR - DOKSY: Kdo jste ještě nenapsal u článku Hurá do Doks, kam chcete v sobotu na výlet (Bezděz, Houska, Zákupy, procházka v Doksech), napište tam, nebo mě na mail. Stejně tak objednávky na sobotní oběd v rest. Bezděz v Doksech, nebo v rest. v Zákupech. V obou případech je na výběr kuřecí řízek s bramborem nebo hranolky, a nebo svíčková s knedlíkem. Napište i zájem o páteční plavbu parníkem. Vše musíme s předstihem zajišťovat. DĚKUJI.
Naděžda Špásová
17.3.2016 19:41
Jíťo, to by bylo bezva. Klidně oželíme Housku, jezero má přednost. Děkuju za zprávu.
Naděžda Špásová
17.3.2016 13:37
Pokud se bude konat něco pěšího, tak bychom se taky přidali. Je nějaký plán?
Helena Votíková
17.3.2016 08:27
Radkúúúú to nééé. Tak 2x řízek. Nějak jsem to chápala jen pro Zákupy. Nečetla jsem pozorně. Omlouvám se a děkuju
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA