Hurá do Doks
9. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
16.3.2016 21:16
Ali V.,parník určitě.Zámek nevím,jestli většina pojede do Zákup,tak taky pojedu.A jídlo jako Maruška F.
Marie Foltýnová
16.3.2016 20:29
Psala jsem to i na CHat,ale je pravda,že by se to zahrabalo dalšími příspěvky.Takže. Parník ano.Zákupy ano. Oběd kuřecí řízek ,hranolky.Vše dvakrát .Já i dcera.díky organizátorům.
Olga Štolbová
16.3.2016 20:01
Poslušně hlásím: parník ANO, Zákupy ANO, oběd ANO - svíčková h.k.(4)+pivo... Děkuji*****
Alena Vávrová
16.3.2016 19:50
Děkuji všem, co již dnes nahlásili parník :-) a prosím další zájemce o zanechání zprávy. Děkuji!
Alena Tollarová
16.3.2016 19:38
Obědy jsem potvrzovala jak na pátek, tak na sobotu. Ale jestli tedy v sobotu bude v Zákupech, tak se zařídíme po svém.
Helena Votíková
16.3.2016 19:35
Votíkovi - Parník ano, Zákupy ne. Obědy jsem již potvrzovala na oba dny. Děkujeme.
Jiří Hudeček
16.3.2016 16:54
Radku a Jitko-Zákupy NE, jinak potvrzujeme páteční oběd v Kamýku a sobotní v Bezdězu(pokud bude). Také plavbu parníkem.
Alena Vávrová
16.3.2016 16:37
Tak Vávrová - Zákupy NE. Byla jsem tam vloni. Ještě dodávám, že na parník musíme nastoupit v pátek odpoledne nejpozději v 15 hod. a musím tam také poslat závaznou objednávku s počtem osob a uvést hodinu. Mám povolen i vjezd 1 os. auta do areálu, to by vzalo ty, co mají problém s chůzí na větší vzdálenosti. Lístek je za 90/os. Platba na místě kapitánovi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA