Soutěž: Moje poprvé
Ilustrační foto: pixabay.com

Soutěž: Moje poprvé

14. 3. 2016
Soutěž - poprvé
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Jano. hodně smutné a bolestné. Víc není co dodat. *****
Michaela Přibová
Je to moc smutné, srdce zabolí i když si řekneme, že to patří k životu. Děkuji.
Hana Práglová
Jani,je dobře,že jsi svůj příspěvek napsala.Ano veselé i smutné,vše bývá poprvé.S tím smutným jsem se nedávno setkala.A aby to nebylo tak jednoduché,byl smutek 2x v jednom roce..Ale bohužel.Život musí jít dál a vždy se snažíme těšit na něco veselého!!!
Hana Rypáčková
Je to smutné, ale patří to do života. "Umírala" jsem s tatínkem a s maminkou. Když je člověk při tom a udělá co nejvíce jde, smíří se s odchodem. Horší je pocit, že něco nestihl a to se jen tak nenapraví. Naštěstí někdo odchází a někdo nový se narodí. Tatínka nahradila Natálka a maminku Honzík. Doufám, že nás také nové životy nahradí...
Alena Várošová
ˇJano,děkuji Vám za tento smutný článek a věřte,že mám slzy v očích.Je nám líto práčka,morčete,ale co takový blízký člověk?To si někdy řeknete,To nezvládnu.Zvládla jste to,stejně by jste mu nepomohla,jen jeho trápení prodlužovala A on neměl sílu dál žít.Je mu tam dobře, tam odkud není návratu. Přeji dál mnoho dalších sil a krásných vzpomínek a nezapomínejte a žijte,každý den pro Vás svítí slunce,fouká vítr i třeba poletuje sníh.Cítím s Vámi.
Elena Valeriánová
Jani, citlivě napsané bolestivé Poprvé. Je to lidský úděl s bolestí se loučit s milovaným člověkem. Útěcha ve slovech "už ho nic nebolí" je jen takové pofoukání. Těžce hledám slova do komentáře. Tak snad jen, že Tvoje Poprvé mě vzalo za srdce.
Ladislav Vesecký
Hodně smutné.Nepřejí to nikomu.
Eva Balúchová
Jani,taky věřím,že to tak je a setkáte se.
Růžena Antlová
setkala jsem se se smrtí tak jak každý v našem věku několikrát a vždy to bylo velmi smutné a bolestivé . Smutné poprvé které bohužel patří k našemu životu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%