Ilustrační foto: pixabay.com
Soutěž: Moje poprvé
14. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
15.3.2016 22:10
Redakci děkuji za výmluvné foto. Okamžitě jsem si vzpomněla na drama Stromy umírají vestoje.
Jana Šenbergerová
15.3.2016 22:09
Záměrně jsem neuvedla, o jaké poprvé půjde, protože vím, že je to velmi citlivé téma. O to víc jsem překvapená, kolik z vás dočetlo do konce a přidalo svůj chápající komentář. I přes tuto smutnou zkušenost jsem měla štěstí a našla nového partnera s podobným prožitkem. O to víc si vážíme toho, že můžeme být spolu, paradoxně díky tomu, že jsme o první partnery přišli. Všem vám děkuji.
Zuzko, vůbec mě to nepřekvapuje. Ráda si přečtu, cos prožila ty.
Zuzana Pivcová
15.3.2016 21:39
Jani, Tvé prožitky jsou velmi silné a lidské a tomu odpovídá i Tvůj příspěek. Chtěla jsem jen naznačit, že jsem se rozhodla pro obdobné pojetí Poprvé, aniž bych tušila, že jsi tento článek odeslala.
Lidmila Nejedlá
15.3.2016 20:53
Jano, rozumím Ti. Je zajímavé, jak jsi propojila život se smrtí a smrt se životem. Tak to souvisí.
Jitka Chodorová
15.3.2016 19:48
Ano Jani, soucítím, ale těžko k tomu něco dodám, je to opravdu bolestivé. Promiň.
Alena Tollarová
15.3.2016 19:40
Jano, to je Poprvé, které se mi velmi těžko komentuje. Promiň, víc napsat na toto téma nedokážu.
Zuzana Pivcová
15.3.2016 19:34
Jano, Jano, vybraly jsme si zcela stejné téma, Tvůj příspěvek přišel jako první.
Alena Vávrová
15.3.2016 19:22
Jani, také jsem to prožila, jen byl u toho se mnou ještě starší syn. Ale ať už to bylo jakkoli těžké, tak přesně, jak píše Hanka, člověk aspoň nelituje toho, že něco prošvihl. U nás se taky za mého muže vzápětí narodil můj jediný vnouček.
Danuše Onderková
15.3.2016 19:21
Jani, moc pěkné i když smutné. Po tváři se mi koulely slzičky, snad i při vzpomínce na dceru, které umřeli dvě andulky. Nesla to tak těžko, že nebyla schopna jít druhý den do školy. Smrt je vždy těžká, ať se jedná o kohokoli. Třeba i o zvířátko nebo ptáčka. Je to přece také živý tvor. Budiž ti útěchou, že máš pěkné vzpomínky a ty tě budou provázet zbytkem života.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA