Ilustrační foto: pixabay.com
Bílá konvalinka
14. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
16.3.2016 10:46
Milí přátelé,mám opravdu radost i když jak říká mistr Karel Gott,tohle jsem nečekal/a.Ještě jedno velikánské díky a budu se snažit sem,tam vám zpříjemnit tyto stránky třeba jednoduchou básničkou.
VANDA Blaškovič
16.3.2016 09:25
Třicet komentářů, taková odezva! Gratuluji, Aleno! To tu snad ještě u básničky nikdy nebylo! Je vidět, že si lidé nechtějí komplikovat život složitým filozofováním. Stále platí, v jednoduchosti je krása. Jsem zvědavá, jestli přibydou ještě nějaké komentáře . Máš určitě radost, Aleno, a my s Tebou.
Zdenka Jírová
16.3.2016 00:37
Hezká básnička, konvalinky miluji a moc mne mrzí, že se nedají koupit do vázičky, protože jsou chráněné, Když jsem měla zahradu, vždy mi tam na jaře voněly. A moje dcera z nich měla svatební kytici. Jsou opravdu krásně voňavé.
Libor Farský
15.3.2016 23:24
Měl jsem spolužáka, který se jmenoval Konvalinka. Škoda, že jsem mu to nemohl přečíst. Ale možná je to dobře. Ve třídě s námi byl ještě Karafiát. Ten by byl smutný. O něm nikdo nic tak hezoučkého nenapsal *****
Marie Magdalena Klosová
15.3.2016 22:49
Konvalinky mám moc ráda a ta Vaše básnička se k nim velmi hodí.mm
Alena Várošová
15.3.2016 21:31
Milá děvčata,ze srdce vám děkuji za milé komentáře.Do básnířky mám ještě moc tisíc kilometrů daleko..Sem, tam se mi někdy splaší hirmony - kuš myšlenky.Hezký večer na konvalinkách.
Lidmila Nejedlá
15.3.2016 21:16
Alenko, z Tebe dělá jaro básnířku. Konvalinky jsou krásné a voňavé. Mám je i na zahrádce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA