Ilustrační foto: pixabay.com
Soutěž: Poprvé u lisu
12. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
15.3.2016 21:37
Danuš,pěkný článek a zajímavé rozhodnutí.Já dělala celý život u jednoho zaměstnavatele.
Jarmila Komberec Jakubcová
15.3.2016 20:30
hezké počtení o fyzické práci - jste statečná a šikovná žena
Zuzana Pivcová
15.3.2016 19:50
Já jsem ve čtyřiceti letech změnila výuku němčiny za práci v archivu. Začít takto v 55 je obdivuhodné, to zaslouží pochvalu!
Alena Tollarová
15.3.2016 19:44
Ano, to je veliká životní výhra, když člověk dělá práci, která ho těší. A i když práce fotografky a práce u lisu nemají vůbec nic společného, je to jen zdání. Protože obě práce byly odváděny s láskou, spojuje je určitě výsledek = dobré fotky, které mají lidi v albech dodnes a dobře utěsněná okna a dveře v autech, do kterých neteče. Prima.
Lidmila Nejedlá
15.3.2016 18:47
Danuško, umět se postavit ke každé práci, to je ono. Bez pocitu ublíženosti. Krásně jsi to zvládla.
Naděžda Špásová
15.3.2016 14:44
Dano, máte můj obdiv. Fabrika je to jediné, kam bych nikdy nešla pracovat. Dělala tam moje sestra i maminka a chodily domů značně utahané. Ne, že bych se bála fyzické práce, ta mi opravdu nevadí, i když po nemoci už to tak nejde, ale vadilo by mi to prostředí. Zažila jsem při škole praxi v Triole a zařekla jsem se, že tohle opravdu ne. *****
Jana Šenbergerová
15.3.2016 13:47
Danuško, to koukám! Tomu říkám akční rádius. jediným spojovacím článkem mezi tvými zaměstnáními jsi opravdu jen a jen ty. Máš můj obdiv.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA