FOTO: archiv autora
Soutěž: První maturitní ples jsem si zopakoval
15. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
17.3.2016 08:44
Libore moc, moc hezké. U mně za jedna s pěti hvězdičkami. A s tou zvěří ve městě, věřím. Mám také zážitky, v nedělním odpoledni tři srny na sídlišti Novodvorská, nebo v noci na Proseku šest zajíců mezi domy, asi se jim tam líbilo, panáčkovali a snad si i hráli. Zhasla jsem auto a možná, pět minut jsem jim vůbec nevadila.
Zdenka Jírová
17.3.2016 00:54
Hezké vzpomínky. o svých plesech jsem už napsala, tak jen k tomu divočáku na Letné. Nejsem z Prahy, ale v našem lázeňském mstě jsem se jednou ráno na městské stanici trolejbusu potkala s jelenem. Mšl obrovské parohy, je to dost veliké zvíře. Nechtěl jsem věřit vlastním očím. Klidně se popásal na trávníku u zastávky. Později jsem se dozvěděla, že utekl z jedné soukromé obory za městem.
Elena Valeriánová
16.3.2016 22:22
Liborku, zase si nezklamal. Tvůj laskavý humor, který tak mistrně umíš použít, je jak letní vánek. Pohladí, polaská a vykouzlí úsměv.
Hana Rypáčková
16.3.2016 17:07
Hezké vzpomínání na poprvé. Nějak mám svůj maturitní ples zastřený, ale dětí si dobře pamatuji. Jak mi připadaly tak nedospělé a jak se dospěle tvářily....Věřím, že se na další slezinu své třídy i třídy žáků jistě dostavíš...Zrovna jsem dostala pozvání na září. Co bude v září? Scházíme se jak to jde, velmi často...Bez ztráty hvězdičky , Liborku./Ty zdrobněliny užívám s chutí./
Eva Mužíková
16.3.2016 16:36
Liborku, opět jsi mne přesvědčil, že dokážeš i ty nejtrapnější okamžiky převést do humorné formy. Ráda jsem si Tvůj příspěvek přečetla...
Lenka Hudečková
16.3.2016 14:55
Libore, moc pěkné vzpomínání...líbí se mi to, a fotky jsou super. :-)
Alena Tollarová
16.3.2016 14:38
Padesát osm - to jsou holky jako lusk. Jo, jo, můj maturitní ples v ústeckém kulturáku by taky vydal na samostatný elaborát. Dík, Libore, za Tvoje vzpomínky.
Alena Várošová
16.3.2016 13:10
Moc se mi líbí Libore vzpomínky jak na školní plesy,tak na samotné studenty.Hezky a výstižně popsáno taneční kreace a pocity.5*
Naděžda Špásová
16.3.2016 10:55
Liborku, připomněl jsi mi můj maturák. Měly jsme ho v Lucerně a ačkoliv jsme byly čistě holčičí třída, tanečníci nám nechyběli. Tvoje maturitní zkušenosti se mi líbí. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA