Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Lenka Hudečková
15.3.2016 06:13
Hezké. Také mám fotky veverek, jak se honily po stromu. "Odchytila" jsem je do hledáčku jednou s našimi na procházce Vratislavickým lesoparkem :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
15.3.2016 03:54
Několikrát jsem byla na léčení v Mariáns. Lázních - veverky/šikulky v tamních parcích byly zvyklé na lidi a oříšky - vyzkoušela jsem: Usedla na lavičku v místě, kde nebylo rušno a několik lísk.oříšků položila na rameno (vycpávka vytvořila plošku, oříšky držely). Po chvilce jsem uviděla veverku-snad oříšky i cítila. Vyšplhala se mi po zádech a na rameni i hodovala - potvrdil se výraz "oprsklý jak veverka" - ale bylo to moc milé. (Mám v notebooku uloženu taky veverku/ pásmo - ráda bych přeposlala, mohu požádat o mail? (jinak to neumím-dík): kurzHoudk@seznam.cz
Zdenka Jírová
15.3.2016 00:00
Krmení veverek je jednou z nejhezčích atrakcí v našem zámeckém parku. Také je ráda fotím, ale jsou moc rychlé. Když si přijde pro oříšek až ke mně a opře se svými droboučkými tlapičkami o mou ruku, aby si pohodlně sebrala sousto, je to nádherný okamžik.
Eva Mužíková
14.3.2016 10:31
Hezké a milé. U nás v lesoparku je několik černých, jsou ale zcela plaché. Bertík vždy, když nějakou vidí nadšeně lítá okolo stromu a přestože je velmi poslušný, tady nemám s povelem - ke mně, šanci...
Olga Štolbová
14.3.2016 09:26
Ještě, že jste ten foťák měl...*****
Jitka Havlová
14.3.2016 08:47
Moc pěkný příspěvek, zase nám brzy něco nafoťte a napište.
Ladislav Vesecký
14.3.2016 07:24
Všem děvčatům, moc děkuji.
Dagmar Bartušková
14.3.2016 05:56
Černé veverky jsou v parku "Frantovek" stále. Měli jsme jednu oblíbenou, a říkali jí Zuzanka. Při focení je třeba být v pohotovosti. Jsou hbyté, a pokud jim nemáte co nabídnout, pádí zpět do korun stromů.
Anna Potůčková
13.3.2016 22:25
Ochočené veverky byl alespoň v r.1984 i ve Františkových Lázních - mám fotku, kdy manželovi žere z ruky.
Drahomíra Stínilová
13.3.2016 21:45
Je to zajímavá veverka. Já zatím viděla jen takové zrzavé. Moc dobré fotky i článek.
Načíst starší příspěvky