Ilustrační foto: pixabay.com
Můj první dort
20. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Hejduková
22.3.2016 09:00
povídání milé, ale ty vaše dorty v galerii, skvosty a určitě výborné, no co se v mládí naučíš...
Hana Práglová
21.3.2016 21:53
Zajímavý příběh.Že existují plynové sporáky či trouby jsem zjistila až asi ve 25ti letech,když jsem tento luxus měla jako součást bytu.Dotud jsme měli kama,ve kterých se topilo hlavně uhlím.A pečení??? Jako dítě jsem se t komuto nikdy neměla možnost dostat,kuchyň vždy ovládala má dodnes nesmírně milovaná (i když už ne mezi náma) babička.
Danuše Onderková
21.3.2016 21:37
Všem děkuji za vyjádření k povídce, Jano V. koukněte na můj profil, tam mám foto dnešních výrobků, jinak jako zálibu z radosti upeču, ale pouze jako zálibu...z povinnosti mne to nebaví....všem moc děkuji...
Lenka Hudečková
21.3.2016 19:24
To se vám povedlo! Já jsem uměla asi jako první péci jablečný štrůdl a pak v době mého dětství jsme dělali perník z krabičky. Tam se přidával olej, pokud si pamatuji. Až jako dospělá jsem začala dělat klasický perník...a dodnes na něj nedám dopustit :-) Jinak dort upeču, ale neumím zdobit, takže nedělám, spíš někdy roládu. Jste šikulka od mala. ****
Eva Mužíková
21.3.2016 18:20
Danko, to co jsi Ty dokázala v sedmi letech, jsem já nedokázala NIKDY. Dort jsou pro mne prostě TABU. Ten korpus bych určitě zvládla, ale krémy....:((((((
Jarmila Komberec Jakubcová
21.3.2016 17:27
pěkný článek jen třeba ár fotek z vašich dortů by nevadilo. Jinak za 5 hvězdiček
Růžena Antlová
21.3.2016 16:52
pečení a zdobení dortů vám zůstalo koukla jsem se na vaše fotky dortů a jsou super ten krtek a panenky ty jsou !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA