Ilustrační foto: pixabay.com
Magnólie
25. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
31.3.2016 10:04
To je opravdu moc milá květinová charakteristika. Máte tu magnolii osobně vypozorovanou, to je vidět.
Helena Votíková
31.3.2016 08:46
Moc hezké. Netrpělivě nakukuji k sousedům, kdy už vykvete, to pak už bude jaro. A taky že si ji vyfotím královničku.
Hana Rypáčková
31.3.2016 08:03
Hezké probuzení s tvou poezií Alenko... Už jsem obhlížela zdejší královny zahrad, ale ještě si dávají na čas . Jen první nesmělé květy jsou k vidění...
Jitka Chodorová
31.3.2016 07:24
Alenko, moc pěkné ranní pohlazení, magnolie je opravdu taková královna květů.Díky.
Lenka Hudečková
31.3.2016 07:21
Alenko, krásně jsi to napsala...Pro mne je magnólie nejen královna, ale také vznešená, aristokratická,... :-). Mám tuto rostlinu moc ráda a musím říci, že u nás na severu Čech jsem se s ní moc nesetkávala, to až tady na západě. Možná je to i tím, že jsem dříve nejezdila na zámky, kde ji nejčastěji najdu v zámecké zahradě (Na Kozlu, tam jich je, v Krásném Dvoře, atd)...prostě magnólii považuji za nejkrásnější keř (strom?)....a dokonce jednu máme i v práci mezi budovami...Denně ji obdivuji...Děkuji Alenko. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA