Ilustrační foto: pixabay.com
Magnólie
25. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
1.4.2016 23:30
Ano magnolie je královna, také je mám moc ráda. Jednu před domem mám, růžovou a s velkými květy. Už se začíná klubat. Krásné magnolie jsou v Luhačovicích. Alenko krásná báseň *****,magnolie jsi ji zaslouží.
Alena Várošová
1.4.2016 19:48
Díky a komentář p.Ladislave a Vando. Musím ti dát za pravdu,že i když nemá pody,ale svou krásnou květenou potěší oči mnoha kolemjdoucích,to vím.Ale muž se na to kouká jinak.
VANDA Blaškovič
1.4.2016 18:06
Královská magnólie! A má užitek, Aleno! Dává radost přihlížejícím a kolemjdoucím... To není málo!
Alena Várošová
31.3.2016 18:59
Děkuji, milí přátelé za komentáře.Potěšilo mne,že se vám báseń aspoň trochu líbila a vžili jste se do mých slov.Magnoľie je můj oblíbený strom,keř ale sama ji na zahradě nemám.Je to jen královna bez užitku.Pro mého muže je přednější to, co plodí plody,které se dají zužizkovat.Tak vždy tajně obhlížím magnólii u sousedů.
Jiří Hudeček
31.3.2016 14:10
Alenko, krásná báseň. Dílo se podařilo a když jsem četl Vaši báseň úplně jsem tu vůni cítil.
Libor Farský
31.3.2016 11:58
Alenko, to se Vám opět povedlo. Chtěl bych si ji i rododendron také zasadit. Jen musím vypátrat, jak na to, aby mi prodejce zaručil barvy, pro které se rozhodnu (špatná zkušenost). K tomuto obrázku jsem si našel - Růžová: barva romantiky, lásky a mládí. Fialová: barva věrnosti a rozvážnosti.
Helena Hejduková
31.3.2016 10:35
krásná pocta magnoliím, které jsou pro mě fascinující od dětství. A je fakt, že když začnou kvést, jaro je tady definitivně. Blízko mého bydlení jsou, vloni jsem si je i vyfotila, letos se těším, až zase rozkvetou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA