FOTO: autorka
Soutěž: Nestávají se vždy jen věci dobré
17. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Míla Hyhlíková
18.3.2016 17:22
Letos už bude neteři 39 let.Příhodu si pamatuje, ale zřejmě jen proto, že je to taková rodinná historka, které se stále dokola vyprávějí, když se sejde širší příbuzenstvo. Budu se jí na to muset zeptat až přijede s dětmi na prázdniny. Bydlí daleko.
Jana Šenbergerová
18.3.2016 16:12
Zajímavý příběh. Docela by mě zajímalo, jestli a jak na tu příhodu vzpomíná vnučka.
Alena Tollarová
18.3.2016 13:22
Je to takových dvacet let, co jsem viděla v Lovosicích psa, jak přebíhal za chlapcem a srazilo ho auto. Ten obrázek chlapce s tím pejskem v náručí vidím dodnes ... tenkrát to tak dobře nedopadlo.
Růžena Antlová
18.3.2016 13:00
Pro neteř velký šok ,ale o to bylo radostnější když se pejsek vrátil domů zdravý
Alena Várošová
18.3.2016 11:23
Moc pěkný smutný přáběh,který naštěstí dopadl dobře.Pěkně se mi to četlo.5*
Naděžda Špásová
18.3.2016 10:03
Vždycky, když se něco takového stane, sevře se mi žaludek. Jsem pejskař a tohle špatně nesu. Ještě, že to dobře dopadlo.
Elena Valeriánová
18.3.2016 08:57
Mílo, svým prvním článkem jste se úspěšně zařadila mezi naše psavce. Úplně mám před očima to neštěstí i následné zoufalství Vaší neteře. Jsem ráda, že to dobře dopadlo. Vítejte.
Helenka Vambleki
18.3.2016 07:54
I takové může být poprvé, ale vše nakonec dopadlo dobře a to je dobře!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA