FOTO: Wikipedia Commons
Soutěž: Není poprvé jako poprvé
18. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
21.3.2016 18:23
Naďo,je to tak,jak říkáš. Netušila jsem,že Ti dva také hráli spolu.To foto jsem nedávala já. mm
Elena Valeriánová
20.3.2016 19:10
U nás v obci máme taky ochotníky. Divadelní soubor Kantoři. Strašně rádi chodíme na jejich představení a vždy se královsky bavíme. Obdivuji všechny, kdo toto dokáží. Magdalenko, před Tebou proto smekám.
Naděžda Špásová
20.3.2016 13:58
MM, na fotce je opravdu Audrey a fotka není z Obchodníka s deštěm r. 1956, ale z r. 1960 z filmu Co se nepromíjí/Nezničitelní. Katharine vypadá opravdu jinak. Ale to vůbec nevadí. Důležité je jen tvoje vyprávění, to je to podstatné.
Marie Magdalena Klosová
20.3.2016 13:37
Jestliže je na fotce Burt Lancaster,je jeho partnerkou ve filmu a zřejmě i na fotografii KATHERINE Hepburnová.Tito dva herci patří do stejné generace,zatímco vzpomínaná AUDREY je o celou generaci mladší.Tyto dvě hvězdy bývají často zaměňovány,ale nejsou ani v příbuzenském poměru.Pro zajímavost Audrey hrála např.v nádherném ,taktéž romantickém filmu Prázdniny v Římě.mm
Drahomíra Stínilová
20.3.2016 02:18
Herectví je dřina i potlesk. Měla jsem maminku herečkou, tak vím, co to znamená. Ale byla šťastná. Moc pěkný článek.
Marie Magdalena Klosová
19.3.2016 23:00
Ani nevíte,jak moc jste mě všichni potěšili.Děkuji Vám.Jen k několika otázkám dodávám.Nemohli jsme pokračovat,protože naše "studium" tímto představením skončilo.Nebyli jsme ochotníci,v podstatě se tam mí mladí kolegové připravovali na herecká studia.Já jsem tam byla z čistého "dramatického"zájmu.Chvílemi jsem litovala,že mi není o 20 méně.Fotografii dodala redakce,nejdřív jsem myslela,že je opravdu z toho filmu.Ale nevím.Ano,Zuzko,myslím,že jsem ráda sama sebou,jinak bych neměla ty "bláznivé" nápady a svého nynějšího muže.Libore,Libore... :) mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA