FOTO: autorka
Marocké království - al Maghrib
20. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladka Steinová
21.3.2016 12:10
Jarmilko,děkuji za článek na který jsem opravdu velmi čekala. Tvůj profesionální přístup, cestovatelské zkušenosti a krásné fotky dokreslují image a význam takového článku.Moc děkuji nechť se Ti daří i nadále, Vladka.
Hana Rypáčková
21.3.2016 11:48
Ono to Maroko není špatné pro oko... Je to jistě krásná země. Casablanca je téměř evropské město a díky Francii, ale na venkově je asi stále negramotnost.Proč Židé odešli? Asi za to mohla sionistická propaganda. Podněcovala židy, aby odešli do Izraele, že tam budou mít lepší život. Moc se mi tvé vyprávění líbí.Není nad to podívat se vlastníma očima...
Alena Várošová
21.3.2016 11:31
Jarmilo zajímavě popsané Maroko,chtěla jsem tam před dvěma roky jet s kámoškou,ale změnily tuto zemi za jinou.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.3.2016 10:55
Maroko je opravdu víc francouzské jak píše paní Jiřinka V. - Budu se o tom zmiňovat v dalším pokračování
Jitka Chodorová
21.3.2016 09:55
Jarmilo, děkuji za zajímavý a poučný článek, ale i fotografie, Maroko bych taky ráda navštívila, ale...těším se na pokračování.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.3.2016 07:33
Přátelé já s vámi naprosto souhlasím - zkusím dát popisky k fotkám. Zatím se přiznám k tomu, že jsem to nezkoušela ale všechno je poprvé. Dík za komentáře
Libor Farský
21.3.2016 01:55
Velmi zajímavé, Jarmilko, ale také bych se přimlouval za popisky u obrázků u dalších pokračování. Již se na ně těším. 5*
Alena Vávrová
20.3.2016 22:10
Mám moc ráda cestopisy, natož z míst, kam se těžko kdy podívám. Proto dík a těším se také a pokračování.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA