FOTO: autorka
Soutěž: Jak jsem se dotkla nekonečna
19. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
21.3.2016 19:17
Moji milí, váhala jsem až do poslední chvíle, jestli si troufnu tuto zkušenost vůbec napsat a zveřejnit. Pak jsem sedla a napsala ji jedním dechem. Po 28 letech jsem již mohla. Poprvé v Poprvé jsem o této zkušenosti veřejně promluvila. Dříve to nešlo. Věřte, že si každý váš komentář čtu znova, stále dokola a vidím za ním konkrétně každého z vás. Děkuji !. Měla jsem přeci jenom malou dušičku. Jedná se o velice osobní zkušenost, kterou znali jen moji nejbližší a nyní i Vy, přátelé. Ano, tato zkušenost mi ovlivnila v dobrém celý můj život. Snad malinko „osvítila“ i Vás.. Děkuji..……. Vaše Vanda.
Lidmila Nejedlá
21.3.2016 10:12
Znám to jen z vyprávění. Je dobře, že jsou síly, které to dokáží vrátit. Až se sejdeme, budu ráda, když mi řekneš víc.
Alena Tollarová
21.3.2016 08:48
Některé poprvé si rádi zopakujeme. Řekla bych, že zrovna tenhle příběh, Vando, k nim nepatří. Vyvolala jsi mi vzpomínku na jeden zážitek z dovolené. Nakousla to Hanka R., ještě že Ti andělé strážní nad námi jsou ... a někdy se i zviditelní.
Libor Farský
21.3.2016 01:40
Tvůj článek je tak působivý, že bych teď potřeboval celé hvězdné nebe ***********************************
Alena Vávrová
20.3.2016 21:43
Vando, bylo to jistě úžasné a také jsi to úžasné popsala. Ale pro tebe a pro všecky kolem bylo štěstím, že jsi ten let nedokončila. Také vzpomínám na maminku. A představ si, také jsem nad jezerem vyfotila takového anděla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA