FOTO: autor
Soutěž: moje první cesta do Barcelony
19. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ladislav Vesecký
21.3.2016 09:32
Děkuji všem za komentáře. Busem jezdíme velmi často a vůbec nám to nevadí, naopak slyšíte komentáře od průvodce, sledujete krajinu sem tam přijde od někud i štamprlička. To v letadle není.
Zdenka Jírová
21.3.2016 01:24
Navštívila jsem před lety také Španělsko, konkrétně Malgrat de Mar a navštívila jsem i Barcelonu. Tato dovolená stále patří k mým nejhezčím zájezdům, i když jsme jeli autobusem 24 hodin. Moc se mi líbila stavba chrámu Sagrada Familia, olympijský stadion i krásné stavby Gaudího. Váš článek mi tu krásu připomněl.
Alena Vávrová
20.3.2016 22:04
V Barceloně už jsem několikrát byla - ale jen podobným způsobem, jako nyní prostřednictvím vašeho pěkného článku a fotografií ;-). Dík za zprostředkování.
Jana Šenbergerová
20.3.2016 12:05
Hlavně že všechno dobře dopadlo, vy jste se poměli v Barceloně a my si ji užili skrze vaše vzpomínky a krásné fotografie. :-)
Alena Várošová
20.3.2016 11:18
Pane Ladislave,Vašimi zážitky jste mi připomněl,když ještě já byla 3x busem ve Špaňalsku.Konkretně v Loret De Mark 2x. Margaret De Mark1x a jednou už letadlem v nějaké jiné destinaci.Tuto zemi jsem si oblíbila a busem už bych nikdy nejela..Fotky krásné,čisté,úžasné 5*
Eva Mužíková
20.3.2016 11:07
Pane Vesecký, vaše strasti jste popsal tak skvěle, že jsem při čtení byla v tom autě s vámi.. Krásné fotky. Shodou okolností i já jsem při jízdě do HK, kde mám sestru, zažila takovou mlhu a náledí, že se hodinová jízda protáhla na hodiny tři... uf, to byl zážitek, na štěstí nás nečekal autobus, ale rodina sestry se štědrovečerní večeří / počkali, všichni hladoví - večeřeli jsme místo v šest hodin, v devět./
Hana Rypáčková
20.3.2016 11:02
Co se týče odjezdů, je to za trest, když už se sedí v autobusu nebo v letadle..To je jiná...Škoda že fotky bez titulků. Kdo nezná....Ráda jsem se podívala i početla si..
Naděžda Špásová
20.3.2016 10:44
Mlha je na cesty špatný společník. Zažili jsme to jednou v noci z Prahy. Místo hodiny a něco jsme jeli 3. Hlavně, že jste v pořádku dojeli a zájezd se vydařil. Je to vidět i na zajímavých fotkách. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA