FOTO: autorka
Bledulí ráj = Pístecký háj
21. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
22.3.2016 22:31
Ali, docela závidím. Já jsem se do Pekla letos nedostala, jen jsem vzdychla, když jsme jeli tuhle kolem odbočky do něj. Tohle je skutečně raritní! Ještě jsem slyšela a viděla fotky z lokality na Nymbursku v okolí Mcel. Díky za info a přiblížení krásnými snímky.
Eva Balúchová
22.3.2016 20:16
Tvůj článek mě připoměl náš výlet "na bledule"do Chlébského údolí kousek od Pernštejna.Byla to krása přesně jak na tvých fotkách.Kam oko dohlédne,všude bledule.My jsme neměly na botách pyl,ale od bláta jsme byly až po kolena a po 12 km velice špatným terénem,strašně unavené,ale velice spokojené.Na ladoňky mezi bledulemi musel být hezký pohled.
Elena Valeriánová
22.3.2016 20:16
Ali, to není krása, to je přímo nádhera. To je kouzelné místo k procházkám. U vás je příroda o kus dál. Krásně se četl tvůj článek. Ráda jsem se s tebou prošla Písteckým hájem, kde jsem nikdy nebyla. Ráda jsem se pokochala fotečkami. ***** nemohu jinak
Zuzana Pivcová
22.3.2016 19:53
Moc ráda se dívám na jarní kytky a mám tak málo příežitostí je vidět!!
Hana Rypáčková
22.3.2016 19:48
Krásný háj .Povedlo se ti to zachytit..Připomnělo mi to brigády na záchranu bledulí při stavbě Novomlýnských nádrží, pachtili jsme se v bahně...Ale bylo to dobře. To my tu nemáme. Sněženky a sasanky. Podléšky a konvalinky.Ty budou později.
Jitka Havlová
22.3.2016 19:16
Alenko krásný článek a krásné fotky. V řírodě se dá zapomenout na všední starosti a tvůj úsměv na fotce to jen dokazuje.
Marie Magdalena Klosová
22.3.2016 18:41
Milá Ladoňko v bledulích,krásné jarní povídání a nádherné fotky.Roste z Tebe nadějná umělecká fotografka.Jsem na Tebe pyšná !!!A posílám mnohá jarní pozdravení. mm
Marie Novotná
22.3.2016 17:58
A je to tady.Krásný začátek jara.Nádherné video i fotky,jako bych tam byla.Také se ně chystám-jako loni,u nás na Vysočině.Díky za tu krásu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA