Vyhlašujeme vítěze soutěží a také novou jarní fotosoutěž!
Ilustrační foto: pixabay.com

Vyhlašujeme vítěze soutěží a také novou jarní fotosoutěž!

20. 3. 2016
čtenáři i60.cz Soutěž - poprvé
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Moc děkuji losovacímu zařízení za to, že se na mně usmálo štěstí a jsem mezi výherci. Mé blahopřání k výhrám patří všem dalším výhercům, a ti co nevyhrály chci ujistit, že to byly také moc hezké vzpomínky na téma POPRVÉ. At už je to cokoliv , na všechno "poprvé" se zkrátka zapomenout nedá. Je to vždy hluboko v našich srdíčkách....
VANDA Blaškovič
Honzo, děkuji, nyní se mi to již líbí více. Snad tu marihuanu ještě někdy vyzkouším...:) Byly zde opravdu nádherné příběhy. Děkuji za ně všem autorům.
Eva Mužíková
Všem vylosovaným blahopřeji.
Jan Raška
Vando, i váš příspěvek byl zařazen v losovacím programu. Jen jsme u něj zapomněli přidat ten modrý štítek se soutěží, proto se v seznamu nezobrazoval. Už tam je.
Helena Votíková
Moc moc všem vylosovaným gratuluji.
VANDA Blaškovič
Losování je spravedlivé, pokud tam jsou zařazeni všichni soutěžící. Jednoho to zamrzí. Například mne. Prosím o dodatečné zařazení do seznamu článků. Děkuji. Ano, vím...:) Ráda bych se přehlídla. Jinak vylosovaným gratuluji, měli štěstíčko..:)
Elena Valeriánová
Gratuluji všem vítězům. Alenko T., mám radost, že jsi mezi vítězi. Děkuji redakci za vyhlášení fotosoutěže. Nutí nás to být aktivní.
Marie Novotná
Všem vylosovaným patří velká gratulace.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%