Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Havlová
2.4.2016 20:17
Moc pěkné. Taky máme ve vsi spoluobčana, který má za domem vraky mnoha aut, říkáme tomu Muzeum rzi...
Eva Mužíková
2.4.2016 13:39
Dobré téma Hanko *****
Alena Várošová
1.4.2016 19:34
Hanko,máte pravdu i tací jsu lidé.Sbírám,sbírám dělám skládku,aby po mě měli děti něco na památku.
Zuzana Pivcová
1.4.2016 19:06
Sběratelství v rozumné míře je zábavné a na exponáty se hezky kouká. Když ale pak člověk vidí v TV likvidaci některých "pozůstalostí", je to horší.
Elena Valeriánová
1.4.2016 12:50
:-)
Jarmila Komberec Jakubcová
1.4.2016 10:03
Haničko, hodně lidí je tzv. .hromaditelů - stále něco sbírají, že se bude jednou hodit.Nakonec stejně pak jejich příbuzní musí nechat přistavit kontejner a vše uklidit.Já už jsem ve ku, kdy si nic z cest kromě fotek nevozím, každý rok přeberu oblečení a hlavně nic nehromadím.Nechci aby moji mladí musei nechat přistavit kontejner na zbytečnosti. V 70 letech musí být člověk připraven na vše.
Olga Štolbová
1.4.2016 09:25
Takový soused je tragédie, můj tatínek byl také sběratel, ale maminka průběžně vyhazovala.
Helena Votíková
1.4.2016 09:13
Jojo, měli jsme takového souseda. Naštěstí sbíral jen železo a dřevo. I ty kopřivy to vzdaly a přestaly tu sbírku zakrývat...
Hana Rypáčková
1.4.2016 09:09
Jo, dobrá trefa do lidské hamižnosti..Znám taková místa.Však i na naší chatě jsou věci:"Co kdyby se to ještě hodilo"
Když jedu vlakem a koukám do zahrádek u domů- je to něco!